Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16131
Players nickname
Nenad Candyman
Suspect ID
40198
Date of violation
Jul 3, 2024
Time of violation
11:45
Proofs
https://streamable.com/xme8r8

Nele Vip

Active Member
Leader of unofficial org
prebrzo je switchao sa puske na ar, cancelo je animaciju uradio je bagabuse, mnogo me je takodje brzo ubio molio bih da se igrac proveri, i zatrzzi pov da se vidi da je uradio cancel roll, mozete videti kako ide nadoole i odjednom se vraca gore sa arom, mozete videti na kraju kako me puca sa arom, i odjednom cancel animaciju i prebacuje na revolver....

Youngstar0555

Player
Player
prebrzo je switchao sa puske na ar, cancelo je animaciju uradio je bagabuse, mnogo me je takodje brzo ubio molio bih da se igrac proveri, i zatrzzi pov da se vidi da je uradio cancel roll, mozete videti kako ide nadoole i odjednom se vraca gore sa arom, mozete videti na kraju kako me puca sa arom, i odjednom cancel animaciju i prebacuje na revolver....
to je to fast swich nema sta

Simun

Player
Player
Placi kolko hoćeš

Nele Vip

Active Member
Leader of unofficial org
na mom ekranu se videlo da si uradio bag abuse, da si cancelo animaciju, na kraju. teleportovao si se od mene do druge strane auta takodje si cancelo animaciju napola, ovo stvarno nije prihvatljivo.

Simun

Player
Player
BA bi bio samo ako na tvom ekranu napravim full roll, a na svom cancel roll onda tek BA. :D

elmirツ

flinkenHand OWNER
Player
Placi kolko hoćeš
alo sine nemoj da mi se kurcis radis BA jos mi pred informal brojis

Simun

Player
Player
alo sine nemoj da mi se kurcis radis BA jos mi pred informal brojis
Ulaziš u RP situaciju nema kada gubiš informal informal da si vozio pravim smjerom na autoputu i doso do informala nebi morao u zatvoru f1 lupiti. Ne možeš ući u RP i kasnije plakati

Goxy

𝓗
Player
svaki igras koji je radio ovaj rol je kaznjen za bug abuse

Youngstar0555

Player
Player
Ulaziš u RP situaciju nema kada gubiš informal informal da si vozio pravim smjerom na autoputu i doso do informala nebi morao u zatvoru f1 lupiti. Ne možeš ući u RP i kasnije plakati
aa vidis i sam pov covek lepo prica sa tvojim kolegama i nije ni krenuo gasis motor

Status
Not open for further replies.
Top Bottom