Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58192
Players nickname
Igor ElChapo
Suspect ID
28427
Date of violation
Jul 4, 2024
Time of violation
5
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=bPDR8WOYqLc

W1ck3D

Player
Player
Osim sto trazim da se pc check odradi, pristajem na svoj pc check, ovaj ne znam kako da ga nazovem, zasluzuje perma ban. Ovo ako bude odbijeno ima da postujem dok javno ne bude testiran gospodin za gp 1.7 i za pc check. Nadam se da ce pravda pobijedit. Opet ponavljam ja pristajem na pc check kad god zelite. On pljuje igrace vec duze vrijeme i unistava nas roll play. Taj covjek se ponasa kao da je ovo njegovo. Radi njega dobijamo crne papirice hapsi vladu hapsi sve misli da je ovo njegov server. Bez razloga radi u sledecoj

W1ck3D

Player
Player
Stize i pov njegovog bahatog ponasanja. Trazi ban drugih igraca mi hocemo da se provjere njegovi logovi i hocemo njegov pc check. Opet ponavljam ja na svoj pristajem!!!!!!!!! Al ocu da se njegovi logovi provjere i ocu pc check njegov!!!

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Osim sto trazim da se pc check odradi, pristajem na svoj pc check, ovaj ne znam kako da ga nazovem, zasluzuje perma ban. Ovo ako bude odbijeno ima da postujem dok javno ne bude testiran gospodin za gp 1.7 i za pc check. Nadam se da ce pravda pobijedit. Opet ponavljam ja pristajem na pc check kad god zelite. On pljuje igrace vec duze vrijeme i unistava nas roll play. Taj covjek se ponasa kao da je ovo njegovo. Radi njega dobijamo crne papirice hapsi vladu hapsi sve misli da je ovo njegov server. Bez razloga radi u sledecoj

Hoćeš možda još neku muzičku želju?

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

B0jke

Active Member
Leader of unofficial org
Ma W1ck3D pusti bahatog dječaka ako se sve poslozi kako treba bit ce veselo ako mi digne jos jednom tlak... ja mu nisam online warior ... a mene ne momze da plati ni da lize odredeni dio tjela...briga me za of topic samo a id 28427bi trebao bit chekovan od strane admina koji niije u sukobu interesa

Last edited:

W1ck3D

Player
Player
Ne samo pc check da zahtijevam nego da vidimo jesmol prebacivali sa tvinka hocu detaljni pregled!!! Moj i njegov

B0jke

Active Member
Leader of unofficial org
OOC vrijeđanje, znaš da je kažnjivo ingame i ako nekog vrijeđaš na forumu?
iskreno ne zanima me igram dok sam na bolovanju a ovo nije vrjeđanje, evenualno mozes je klasificirati kao prjetnja ali ono ti nije prjetnja

B0jke

Active Member
Leader of unofficial org
OOC vrijeđanje, znaš da je kažnjivo ingame i ako nekog vrijeđaš na for
Svatko iznad 18+ i sa nesto malo mozga u glavi ovdje ne bi trebao da vidi vrijeđanje jer je (idiotizam) žargonska riječ a ne medicinsko stanje sa kojom se netko može da uvrijedi osim direkne riječi (Idiot).
28427 mslim 10 x vrijedaš ostale igrače na suptilan način i vaša ingame kultura kao član policije nije prijerena starijim a ni mlađim igračima

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Postovani zalbu za ovo pravilo ne mozete samo zahtjevati , morate dostaviti neke informacije ili dokaze na osnovu kojih mi mozemo provjeriti vase sumnje , a ovako bez dokaza nije moguce nista

- Nedovoljno prilozenih dokaza i informacija za Generalno Pravilo 1.7

Takodje ne mozete tek tako zahtjevati Pc Check morate dostaviti dokaze za krsenje GP 4.1 onda ce zaduzeni za to odluciti dalje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom