Adam Dmurovic takodje blek listovan igrac nalazi se u familiji PRINCIPI ! ID 60083
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti jebo kevu citerskuAdam Dmurovic takodje blek listovan igrac nalazi se u familiji PRINCIPI ! ID 60083
Adam Dmurovic takodje blek listovan igrac nalazi se u familiji PRINCIPI ! ID 60083
Sta da radim brt desava se i najboljimaJokara brzoplet si , rano si pritisno tipku hahahaha
tako jeJa ako budem dolazio 30 kilova na svaki event i to pod imenom Denis Raggizi
Hahahahahhah mi dok smo imali konkurenciju vi niste igrali igricu, i jaka si mi konkurencija u pm svakako necete biti dugo tu reci mi sto izbacujete odjednom onako silne ljude iz familije i bl im dajete prpa a?koliko fejk informacija
decki nisu navikli da imaju konkurenciju na informalima
cekaj kenjamHahahahahhah mi dok smo imali konkurenciju vi niste igrali igricu, i jaka si mi konkurencija u pm svakako necete biti dugo tu reci mi sto izbacujete odjednom onako silne ljude iz familije i bl im dajete prpa a?
Nije prpa deda nego radimo na famu sad vise ne razumijem u cemu je problemHahahahahhah mi dok smo imali konkurenciju vi niste igrali igricu, i jaka si mi konkurencija u pm svakako necete biti dugo tu reci mi sto izbacujete odjednom onako silne ljude iz familije i bl im dajete prpa a?
ajde decko 12 godina imasNije prpa deda nego radimo na famu sad vise ne razumijem u cemu je problem
jedini argument koji imas su Godine a i ova zalba uzaludna kad ce bit odbijenoajde decko 12 godina imas
Godine se pise malim slovima ako nije na pocetku recenice ili ispred tacke, takodjer se kaze a i dzabe ti ova zalba kada ce biti odbijena ne i ova zalba uzaludna kad ce bit odbijeno u toj situaciji se pise obijena. Necu da te krivim vidi se da imas 12 godina i na to sve nemas majku da te nauci neke stvari npr da ne jedes gvna starijima al jbg to je sve tvoja stvar retarde maloumni.jedini argument koji imas su Godine a i ova zalba uzaludna kad ce bit odbijeno
jak si preko fejk accounta a kultura ti je isto 0 to sto sam te bano na grandu ne moras da places doces za 60 danaGodine se pise malim slovima ako nije na pocetku recenice ili ispred tacke, takodjer se kaze a i dzabe ti ova zalba kada ce biti odbijena ne i ova zalba uzaludna kad ce bit odbijeno u toj situaciji se pise obijena. Necu da te krivim vidi se da imas 12 godina i na to sve nemas majku da te nauci neke stvari npr da ne jedes gvna starijima al jbg to je sve tvoja stvar retarde maloumni.
fala brat moj grindam bas puno. sto se tice dimitrija i ognjena nisu kod nas, nego u immortalu
nije fake acc mos vidit i id bozo pubovic 13630 kurvice malajak si preko fejk accounta a kultura ti je isto 0 to sto sam te bano na grandu ne moras da places doces za 60 dana
nikad cuo vjerovatno samo jos jedan forum warriornije fake acc mos vidit i id bozo pubovic 13630 kurvice mala
nikad cuo to je jer ne igras vise od god dana pitaj bilo koga ko je na grandu vise od 2 godnikad cuo vjerovatno samo jos jedan forum warrior