Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25766
Players nickname
Luka
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 6, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_75vP1UetTg&list=RD_75vP1UetTg&start_radio=1

__Luka___

Player
Player
Pozdrav.

ovdje se radi o prevari kako bi prebacivali novac za velike biznise a da ustede veliki porez

mi svi znamo da skripta za dijeljenje bonusa u familiji preko ikonice uzima 5% poreza sluzi za dijeljenje bonusa max 10m

ovi navedeni IDevi su svi iskoristavali ovu rutu kako bi prebacivali i uzimali veliku sumu novca za biznise a da ustede jos 3% na sav novac

umjesto da idu preko fam balansa koji uzima ukupno 8% oni su iskoristavali skriptu familijarnog bonusa za prebacivanje novca.

coby - autoradionica kod kazina i kancelarija - 28427
pacov - tatto studio 246 - 34268
gvozden - posuđivanje para cobyu - 34268

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
jel ti krivo sto tebi nisam pozajmio :D
slab si trkac :D ispao si u krivini :D
ja sam izdao bonus u fam 2x u zivotu prvi put kad sam probao i drugi x kad sam pocastio 10ljudi sa 10k

Šta on zna, ne shvata da je isti porez kad nekom isplaćuješ pare sa fam balansa preko bonusa i kad dižeš ti lično te pare sa fam balansa.

Može samo da piše izmišljotine i da kači sa 50+ accounta bit će rejected žalbe kao i do sad i to je to. Samo laganini ovo ono.

__Luka___

Player
Player
Šta on zna, ne shvata da je isti porez kad nekom isplaćuješ pare sa fam balansa preko bonusa i kad dižeš ti lično te pare sa fam balansa.

Može samo da piše izmišljotine i da kači sa 50+ accounta bit će rejected žalbe kao i do sad i to je to. Samo laganini ovo ono.
nisam ti ja mali klosar bake pa da pravim 50 accounta, momak ja jos igram ako nisi informisan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom