Mislim na BAja neznam sta vi imate tu da se mjiesate covjek radi sranja neko ga ljudi nekace ovo mu nije prvi put da igrac 12669 radi nlr
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mislim na BAja neznam sta vi imate tu da se mjiesate covjek radi sranja neko ga ljudi nekace ovo mu nije prvi put da igrac 12669 radi nlr
BA dje je tu BA a ti mi neradis taj role daj ne prdi dokon nemas pametnija posla radit nego branit ljude koje nepoznajesMislim na BA
Brate izvini molim te a sta ti radis ovde kad si BL kad vec hoces tako???BA dje je tu BA a ti mi neradis taj role daj ne prdi dokon nemas pametnija posla radit nego branit ljude koje nepoznajes
nisam BL dobio...Brate izvini molim te a sta ti radis ovde kad si BL kad vec hoces tako???
bas slucajnost da je taj lik koji nas je pobio iz tvoje familije da to nije mg mozda?Evo gdje sam dosao na poziv covjeka koji je zvao policiju da su ga napali
Bug abuse Rolovi wow,ti si meni kraljkako se vidi na pov da se igrac 12669 vratio na isto mesto da prije 15 minuta cim je iskrvario DETALJNO: na prvi pov se vidi da je covek iskrvario u 0:01 na sekundu 0:02 na povna drugim pov se vidi da se covek vratio u 0:03 na sekundu 0:05 na povZahtevam da se kazni ovaj igrac jell ovde nema nimalo RPa
7 do 60 dana ban za glitch rol a on će samo jail dobiti kako si glupkako se vidi na pov da se igrac 12669 vratio na isto mesto da prije 15 minuta cim je iskrvario DETALJNO: na prvi pov se vidi da je covek iskrvario u 0:01 na sekundu 0:02 na povna drugim pov se vidi da se covek vratio u 0:03 na sekundu 0:05 na povZahtevam da se kazni ovaj igrac jell ovde nema nimalo RPa
Self report za BA+6.15+MG, drugo nema nista prekrsenokako se vidi na pov da se igrac 12669 vratio na isto mesto da prije 15 minuta cim je iskrvario DETALJNO: na prvi pov se vidi da je covek iskrvario u 0:01 na sekundu 0:02 na povna drugim pov se vidi da se covek vratio u 0:03 na sekundu 0:05 na povZahtevam da se kazni ovaj igrac jell ovde nema nimalo RPa
jok nego perma kaki 30-60 dana jeste se vi drogirali BA je 7 dana moji pametni7 do 60 dana ban za glitch rol a on će samo jail dobiti kako si glup
A nema supkar denzina u guzu sve to dodje i prodje SELF REPORT SELF REPORT Jebiga batoSelf report za BA+6.15+MG, drugo nema nista prekrseno
za sta duzi pov sto si korrumpiran vidi se da je tu mrtav i da je iskrvario jesi realan sto si korrumpiranNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Dostavite POV od pocetka situacije u jednom snimku.
Rok 6h