Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved DM Kolektivni | ID 17965 17515 17921

Status
Not open for further replies.
Your ID
18622
Players nickname
Chika_Cone
Suspect ID
17921
Date of violation
Apr 1, 2022
Time of violation
22:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=7wWLWF8fCIY

chikacone

Player
Player
Izbacio sam namerno pet minuta POV da se vidi cela situacija, dobio auto na poklon doso do kuce da vidim koj je.. izlazim iz garaze brat slece sa helijem na moj motor na moj posed, ja mu kazem da skloni to on vadi revolver krece da mi skakuce tu.. nece da skloni helihopter posle vise puta sto sam mu reko, stavim vatricu ispod.. udaljim se lepo krenem da vratim vozila u garazu... neko od njih dvojice me puca revolverom, i dalje mi bleje u dvoriste.. krenem da se branim dolaze njih 20.. razumem da fam house pa nesto.. moja privatna kuca dosli njih 20 da luduju..

Son Goku

Player
Player
nije tvoj posjed, ta kuca gdje je taj parking je i dalje na aukciji, kao sto pricas ako je ti kupis vec sutra onda je tvoja kontas do tada je javna povrsina, a to gdje si napisao adminovi drugari sad ih pakujem tu si se zajebao malo.

chikacone

Player
Player
Druze pucao si na mene u sred grada vas dvaes ako to nije dm ja sam tito.. dal nije POSED moj ili jeste dm je dm

Son Goku

Player
Player
ma adminovi drugovi kakvi drugovi zamjenio si nas haha nismo ti mi tako nakurceni kakvim ti mislis al haj tvoja stvar vidjecemo sta bude

chikacone

Player
Player
Video sam.. Speca lik i vidi DM i ne zatvara nikog nego dolazi da izgladi odnose.. bukvar..

Son Goku

Player
Player
ne batice nego odrasla osoba zna se lik ponasati, ovo se moglo i preko rp rijesiti al ne lakse je prekinuti sve i zvati admina, jesmo digli obojicu i pokusavali pricati onda.. al izgleda da si ti jos kid.. jbg.

chikacone

Player
Player
Izgleda da ste vi navikli da krsite pravila i da ne najebete... A za to kid od lika koji fura crtane junake na sliku i njihovo ime, ne treba ni odgovor xD

chikacone

Player
Player
Ko ima dva grama mozga shvatio bi poentu recenice dodji u RL... Vataju se za slamku ali nista od toga.. Bejtao da ga udaram ja sam mu reko sta mislis u rl kad kazes nekom majmuncino ne dobijes udarac.. Deca..

Last edited:

Falcon_Horus

Player
Player
prvo kad su ubili mene puska na pesnice pa onda njega na NJEGOV parking eto vam snimak, i helikopter ne sme da se parkira isto na tom prvom parkingu zbog cega je nastala daljna situaciju u kojoj su DM prvo mene pa chika coneta ispred njegove kuca na njegov parking mislim vidi se sve dajte

Son Goku

Player
Player
polako djecak nije ovo jedini POV, druga stvar ne znas RPati digli smo i nase i vas da rijesimo to medjutim imas neki problem u glavi kao i prijatelj tvoj ima jos materijala sta radite .

chikacone

Player
Player
Ne znas RPati doso kucu pored s dvaes drugara da DM-a, parkiraju helihopter tamo gde nije namenjeno, spamuje tudje postove na forum.. druze izgubi se, nemas argument ni goku da se zoves vise

Status
Not open for further replies.
Top Bottom