POW videosunu paylaştığımda videoda bana ne yapacaklarını görmek için bölgemden ayrıldım. Silahım yok, bunun bir tahrik olduğunu düşünmüyorum, hata yaptıysam özür dilerim ama bana 3 uyarı verdiniz, 7 gün boyunca engellendim, 180 dakika boyunca gözaltına alındım. Tamam, bu önemli değil, belki benim bilmediğim bir şeyi biliyorsunuzdur ve bunu yaptınız, ama böyle bir cezayı ilk kez alıyorum, itirazımı ifade edemiyorum. Bunu söylersem bir daha asla POW alamayacağım anlamına gelir. Tek suçum tanımadığım ve benimle dalga geçen üç yabancının bana saldırmasıydı. Bir hata yaptıysam gerçekten özür dilerim, bunu yazarken şu anda gözyaşları içindeyim çünkü bu benim en sevdiğim oyun. 7 gün boyunca ne yapacağımı düşünüyorum ve her sabah uyandığımda yaptığım ilk şey bu oyuna girmek ve Server 1'i çok seviyorum. Herkes bir şansı hak eder dostum, lütfen konuyu oku ve reddetmek yerine bana anlat. Sevgili admin, bana bu acıyı yaşatma, sana bir daha hata yapmayacağıma söz veriyorum, lütfen bana bir şans vermeni istiyorum, lütfen beni 7 gün boyunca engelle, hatta hapis cezası bile benim için makul olabilir, ama senden ricam sevgili admin, bana bu acıyı yaşatmanı istemiyorum. Hesabımdaki 7 günlük yasak 2 gün önce kalktı ve yaptığım ilk şey bir çeteye katılmak oldu. Çeteye yeni katıldım, ne yapacağımı bilmiyorum ve öğrenmeye çalışıyorum ve bu cezayı tekrar almak işkence, sevgili savcı. Lütfen sevgili admin, hesabımın engelini kaldır. Okumaya zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla. Bay Thor