By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!meni se isto desilo 3 puta je pokusao ali me mrzi da kacim ako treba imam snimak dodacu ako moramPokusaj prevare, i nije privi put, ova porodica skemuje, ili samo neki clanovi. Ovo je treci put da pokusavaju mene da skemuju, postave oglas sa dobrom cenom pa ponude drugi auto. Ali je uvek iz ove porodice, La Familia.
Ne znam, ali vec preko 10 dana, iz vase porodice pokusavaju da skemaju, to mi je cudno. Ali ne samo mene, par ljudi znam koga su pokusali da prevare, a jednog koga su uspeli. Cudno je jer samo iz vase porodice skemaju, ni izjedne druge, a i drge porodice imaju dobra auta.Poštovani igrac sa ID: 61648 je nakon pregleda ovog POVa trajno udaljen iz naše familije. Uzimo je fam auta i predstavljo se da je to njegov zatim ponudio skroz neki drugi auto.
Oprostite ali moja familija je napravljena prije 4 dana....Ne znam, ali vec preko 10 dana, iz vase porodice pokusavaju da skemaju, to mi je cudno. Ali ne samo mene, par ljudi znam koga su pokusali da prevare, a jednog koga su uspeli. Cudno je jer samo iz vase porodice skemaju, ni izjedne druge, a i drge porodice imaju dobra auta.
Ne znam kada je napravljena ali ali preko 10 dana pokusavaju da prevare ljude. Imam 3 svedoka.Oprostite ali moja familija je napravljena prije 4 dana....
3 svedoka su valjda tvoja 3 druga koje si nagovorio da ti budu svedoki jer fam evo trenutno postoji 5 danaNe znam kada je napravljena ali ali preko 10 dana pokusavaju da prevare ljude. Imam 3 svedoka.
ja ti kazem da i ja imam snimak nemoze biti namesteno3 svedoka su valjda tvoja 3 druga koje si nagovorio da ti budu svedoki jer fam evo trenutno postoji 5 dana
i mene ste skemali3 svedoka su valjda tvoja 3 druga koje si nagovorio da ti budu svedoki jer fam evo trenutno postoji 5 dana
blago tebi ti si bar provalio a ne ko ja ode mi 4millPokusaj prevare, i nije privi put, ova porodica skemuje, ili samo neki clanovi. Ovo je treci put da pokusavaju mene da skemuju, postave oglas sa dobrom cenom pa ponude drugi auto. Ali je uvek iz ove porodice, La Familia.