Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36816
Players nickname
Baja Skoff
Suspect ID
46200
Date of violation
Jul 7, 2024
Time of violation
10:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Rg7VhFEzb-k

Ilijas Vercetti

Player
Player
Sinak radis G.P 6.15 BA ne vidim sta je ma ti si legenda, a bas volim ljude koji rade self-report hahahahahaha ba ne postoji 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Stefan Salamanca

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player
lik je lupio f1 i vratio se ziv nemoj da placete da vam skine zalbu boli ga kurac za 6.15 ako je uradeo i vi ste 6.15 uradeli a ovaj zuti je BA lupio F1 i vratio se ziv, idite placite jos vise
Decko moj dragi pogledaj malo bolje bug je sa serverom pa sam otiso u bolnicu pa sam puko f1 do mog bunkera pa izaso i tjt ne znam gde ti vidis upitnik moj da sam puko f1 dok sam mrtav🤓🤓🤓🤓🤓🤓

Stefan Salamanca

Player
lik je lupio f1 i vratio se ziv nemoj da placete da vam skine zalbu boli ga kurac za 6.15 ako je uradeo i vi ste 6.15 uradeli a ovaj zuti je BA lupio F1 i vratio se ziv, idite placite jos vise
I PG i 6.15 al malo bolje gledaj i videces da nema upitnika da sam f1 jer nisam jer ima bug sa serverom da kad nekog ubijes ode u bolnicu tj kao da me je zavrsio i onda kad sam otiso u bolnicu samo sam puko f1 do mog bunkera i ubio ga...............tkd i on i mi dobijamo za 6.15 a on dobija i za PG i za 6.15 poz

Stefan Salamanca

Player
Sve se vidi u pov. kako radi BA
Aj da Nes razjasnimo ti si mn ubio i zbog buga servera spawno sam se kod bolnice odma kad sam doso do bolnice puko sam f1 do bunkera i ubio te tu nema nikakvog BA.......... A ti radis 6.15,PG,MG i tjt samo si se Self reporto

Ilijas Vercetti

Player
Player
Ja ti najiskrenije savetujem da povuces zalbu i ja i ti cemo dobiti kick iz organizacije zbog ove zalbe | ZA ADMINISTRATORE - Molim da i covek koji je ID ne budemo kaznjeni za 6.15 iz razloga sto sam trazio Bunker covek me poceo pucati refleksno i zaboravio sam i da to moze biti 6.15, jer sam skoro svo vreme u nekoj state organizaciji i poceo sam pucati nazad i pritom sam coveku prisao i pitao ga zasto puca na nas. Hvala

Ilijas Vercetti

Player
Player
Molim jos jednom da ne dobijem za 6.15 ovo stvarno nije uredu nista mu nisam napravio da bi me jreno pucat

Status
Not open for further replies.
Top Bottom