Sve se vidi u pov. kako radi BA
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Decko moj dragi pogledaj malo bolje bug je sa serverom pa sam otiso u bolnicu pa sam puko f1 do mog bunkera pa izaso i tjt ne znam gde ti vidis upitnik moj da sam puko f1 dok sam mrtavlik je lupio f1 i vratio se ziv nemoj da placete da vam skine zalbu boli ga kurac za 6.15 ako je uradeo i vi ste 6.15 uradeli a ovaj zuti je BA lupio F1 i vratio se ziv, idite placite jos vise
I PG i 6.15 al malo bolje gledaj i videces da nema upitnika da sam f1 jer nisam jer ima bug sa serverom da kad nekog ubijes ode u bolnicu tj kao da me je zavrsio i onda kad sam otiso u bolnicu samo sam puko f1 do mog bunkera i ubio ga...............tkd i on i mi dobijamo za 6.15 a on dobija i za PG i za 6.15 pozlik je lupio f1 i vratio se ziv nemoj da placete da vam skine zalbu boli ga kurac za 6.15 ako je uradeo i vi ste 6.15 uradeli a ovaj zuti je BA lupio F1 i vratio se ziv, idite placite jos vise
Aj da Nes razjasnimo ti si mn ubio i zbog buga servera spawno sam se kod bolnice odma kad sam doso do bolnice puko sam f1 do bunkera i ubio te tu nema nikakvog BA.......... A ti radis 6.15,PG,MG i tjt samo si se Self reportoSve se vidi u pov. kako radi BA
Bukv si se self reportoidmo firmooooooooo
hahahahahaAdministracijo molim jos jednom da se oprosti za G.P 6.15