sve se vidi u pov kako me igrac puca bez brojanja i radi glich roll a glich roll je bag abuse
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pov ti nije validan i jos se u povu vidi kako baitas i pratis mesve se vidi u pov kako me igrac puca bez brojanja i radi glich roll a glich roll je bag abuse
sto ne bi biopov ti nije validan
nemas sound a pricas nprsto ne bi bio
ali ipak si uradio BA i pucao me dok si bio utisan i tu moze da se vidi da si prekrsio G.P 6.15 a to za zvuk mi je sjebano ponekad kad vratim replay na kamericu makne se zvuknemas sound a pricas npr
pa jbgali ipak si uradio BA i pucao me dok si bio utisan i tu moze da se vidi da si prekrsio G.P 6.15 a to za zvuk mi je sjebano ponekad kad vratim replay na kamericu makne se zvuk
lik iz moje fam je dobio BA za to i pitaj admine pa ces znat koristio sam i ja to dok moj clan familije nije dobio ban za topa jbg
moras imati validan pov i jebeni glitch role nije ba nego ti nemas ruke i ne koristis ga pa zato pokusavas ljude da sjebes zbog toga