Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47027
Players nickname
Ilijass Junior
Administrators nickname
Nije zalba
Date
Jul 7, 2024
Time
00:00
Proofs
Nepoznato

Ilijas Vercetti

Player
Player
Postovana administracijo, pre oko nedelju i po do 2 nedelje desio se bag na serveru koji bi voleo da bude resen, takodje se izvinjavam sto sad pisem nisam se setio da se mogu vama zaliti!
Kupio sam stan u Stambenom kompleksu br. 6
I neposredno nakon kupovine stana na aukciji planio sam ga na 21 dan. Nakon 2-3 dana usao sam na server i zatekao da stana nema i ako je placen na duzi vremenski period.

Izvinjavam se sto ovde pisem ali ne znam gde bi se mogao zaliti i ako je moguce resiti molim da se resi. Hvala unapred

Ilijas Vercetti

Player
Player
Takodje molim da ukoliko mozete u logovima proveriti placanje jer pretpistavljam da imate uvid u prodaju placanja transakcije itd

Logmex Phoenix | 1091

Zaprati me na ''YOUTUBE'' kanalu ! Logmex6
Player
Postovana administracijo, pre oko nedelju i po do 2 nedelje desio se bag na serveru koji bi voleo da bude resen, takodje se izvinjavam sto sad pisem nisam se setio da se mogu vama zaliti!
Kupio sam stan u Stambenom kompleksu br. 6
I neposredno nakon kupovine stana na aukciji planio sam ga na 21 dan. Nakon 2-3 dana usao sam na server i zatekao da stana nema i ako je placen na duzi vremenski period.

Izvinjavam se sto ovde pisem ali ne znam gde bi se mogao zaliti i ako je moguce resiti molim da se resi. Hvala unapred
Zali se na Tehnical support

Status
Not open for further replies.
Top Bottom