Ja sam sišao na sljunčasti put sa autom ali je bilo ravno i vozio sam 80 kmh, dok je on sa onim niskim autom niz brdo sišao i ubio me bez brojanja. sve se vidi u pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kacis sam sebe za VDM, PG i Fear RP. Pregazio si svog kolegu vozio si prebrzo po pesak i pobego si sa auto dok ti ja kazem da izadzes iz auta. Nemas straha?Ja sam sišao na sljunčasti put sa autom ali je bilo ravno i vozio sam 80 kmh, dok je on sa onim niskim autom niz brdo sišao i ubio me bez brojanja. sve se vidi u pov.
Mozes isto okacit kako nisi hteo da dizes ruke kad si se pravio neki opasan. Isto kad si nam vredjao familiju.Ja sam sišao na sljunčasti put sa autom ali je bilo ravno i vozio sam 80 kmh, dok je on sa onim niskim autom niz brdo sišao i ubio me bez brojanja. sve se vidi u pov.
Ako smo ti to rekli sigurno nismo reki da ides sa autom.dali ste mi uslove da se udaljim kolegu nisam zgazio glic se desio