Sve se vidi u POV.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!wtf sta ti je tu G.P 6.8 dosl sam ti reko jednu stvar vec ako ce me kaznit admin za ovo ovo je utisanje onako i tjt nisam te uopce uvrijedioSve se vidi u POV.
a da ne govorimo o zabranjenom redux dead animacije bolje povuci dabe fasujes ban 60 danaSve se vidi u POV.
GNJIDOSve se vidi u POV.
ako mislis da je zabranjen mozes radit kakve god provjere oces redux je legalan ove boje sto su jake to nije redux vec castm color.a da ne govorimo o zabranjenom redux dead animacije bolje povuci dabe fasujes ban 60 dana
da ali kad te neko ubije ne smijes vidit boje nego ti treba sivo biti evo ti primjer kako je decko fasovo ban radi togaako mislis da je zabranjen mozes radit kakve god provjere oces redux je legalan ove boje sto su jake to nije redux vec castm color.
da ali kad te neko ubije ne smijes vidit boje nego ti treba sivo biti evo ti primjer kako je decko fasovo ban radi toga
ako nisi gledao detaljno pov nemoj komentarisati bio sam pod drug effektom pogledaj pov slobodno jos jednom tako da ja kad umrem bude sivo a ne ovako ovo je zbog drogeApproved - G.P 4.1 | 27776
Pozdrav, ovaj covek koristi nedozvoljeni redux. Nema dead animaciju. Voleo bih da to proverite, hvala na razumevanju. https://gta5grand.com/forum/threads/391951/#post-1423921gta5grand.com
dobro kako ti kazes, po meni ovo nije za ban nego eventualno za utisanje jednom sam ti reko i to je to ako te je to jako povrijedilo onda stvarno ne znamako nisi gledao detaljno pov nemoj komentarisati bio sam pod drug effektom pogledaj pov slobodno jos jednom tako da ja kad umrem bude sivo a ne ovako ovo je zbog droge