Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Zahtev za vracanje I Mujo Simba G.P 6.3 (Pomagac)

Status
Not open for further replies.
Your ID
59149
Players nickname
Guiseppe Rinna
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Jul 6, 2024
Time
19:30
Proofs
https://youtu.be/pzsCibqPYDM

Guiseppe Rinna

Player
Player
Joined
Apr 25, 2024
Messages
13
Pozdrav draga administracijo.

Citiram se iz prijasnjem posta " Kao i mnogi drugi igrači na serveru, vidio sam da se tazeri i panciri prodaju na black marketu po povoljnim cijenama i zato sam odlučio kupiti nekoliko za sebe. Moj cilj je bio legalno trgovanje, bez namjere da prekršim bilo koje pravilo servera." Zelim se ispraviti ovim putem, doslo je do nesporazuma, ja nisam rekao da sam kupio na BM nego da sam Vidio da se prodaje na BM, pa sam dobio ideju da kupim stvari od gospodina. Ja sam to platio nisam ukrao, i nisam suradjivao sa njime

Gospodin je usao u Familiju 1.7. izbacen iz familije 2.7 kako sam ja mogao bit pomagac kad se znamo jedan dan. Mozete pogledati u logovima.

Molio bi da mi date drugu sansu uz money wipe.
 

Guiseppe Rinna

Player
Player
Joined
Apr 25, 2024
Messages
13
Poštovani Admin Team,

Pišem Vam ovu zamolbu s ciljem opravdanja za ban koji sam dobio nedavno. Izuzetno mi je žao što je došlo do situacije u kojoj sam dobio ban zbog navodnog pomaganja u kršenju jednog od glavnih pravila servera. Smatram da je došlo do nesporazuma i nadam se da će se situacija razjasniti na pozitivan način.

Kao lider nove neformalne familije, pozvao sam Akija Kavatsakya da se pridruži našoj familiji i podijelio mu našu bubicu od fama. Aki mi je rekao da radi u GOV-u i da ima stare pancire, teizere i municiju za teizere iz vremena kada je bio u LSPD-u. Ne znajući da krade iz trenutne organizacije, pristao sam na trade ovih stvari jer sam bio uvjeren da potječu iz LSPD-a te da ne kršim nikakva pravila.

Ovaj projekt mi jako puno znači, jer sam zajedno s ekipom s Discorda osnovao familiju i polako gradimo našu priču. Nažalost, nemam dokaze za prethodni razgovor jer se, kao što se vidi u POV-u, odvijao na bubici, a ne snimam cijelo vrijeme dok igram. Iskreno mi je žao zbog toga.

Naime uspio sam snimiti gdje je Spomenio Lspd iz razloga ko da sam osjecao da ce se nesto lose desit i eto desilo se. Ja ovim POV-om potvrdjujem moje rijeci i samog sebe da nisam znao da je Trenutno Krao iz Vlade.

Nadam se da se situacija može pozitivno riješiti. Ukoliko u familiju ponovno dođe osoba poput Akija, odmah će biti izbačena i prijavljena admin timu. Smatram se osobom koja poštuje pravila servera i koja je dovoljno zrela i odgovorna da ih ne krši. Možete provjeriti da nisam prethodno kažnjavan. Trenutno ispada da sam nagovarao Akija da krade za mene iz skladišta, što nije istina. Osoba s kojom sam osnovao familiju bila je zamjenik guvernera i sada konkurira za lidera, te sigurno ne bismo išli protiv pravila servera.

Unaprijed zahvaljujem na razumijevanju i nadam se pozitivnom ishodu.

Spreman sam predat sve sto je iz organizacije u mom posjedu i money wipe.

S poštovanjem,
Guiseppe Rinna
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom