Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Ne profesionalnost admina i pogreska u odluci I Nikola Black

Status
Not open for further replies.
Your ID
17521
Players nickname
John Cold
Administrators nickname
Nikola Black
Date
Jul 10, 2024
Time
00:00
Proofs
XXX

Zovqc

Player
Player
Pozdrav dragi visi administratori pisem vam radi warna za 6.16 iz ove zalbe: Search results for query: 17521
Ovo je njegov pov koji je okacio:

Naime u povu se vidi kako kao prvo policajac se vozi po auto putu i valjda gleda koga ce zaustavit a ne IZBEJTAT, ali dobro. Nakon toga on zaustavlja P1 u kojem se nalazi moj prijatelj tj. lik iz moje familije te mu izlazi i broji 5 sekundi da se odalji.

Nakon toga ja dolazim velikom brzinom jer sam htio ici na farmu kupit sjemena. Te posto idem velikom brzinom ne UCITAVA MI NJIH I ZATO SE ZABIJAM A KAO DRUGO STOJE NASRED CESTE. Ostavimo to, poslje on se odaljava ja izlazim iz auta NE VADECI PUSKU NITI PISTOLJ da bi ovu situaciju rijesio po RP-u jer je ovo RP SERVER i u tom trenutku smo imali PROMETNU NESRECU. I on bi trebao barem malo iz-RPAT da je ozljedjen i slicno, znate sto se treba raditi.

Sto se tice CR-a ovo nema veze sa CR-om jer STOJE NASRED AUTO PUTA.
Sto se tice 6.16 ja nisam imao nikakvu namjeru da ga zaustavim ili robam, sve sam objasnio.

ADD: Nakon sto me admin jailo te ga pozivam da mi objasni sto je bilo obraca mi se vrlo bezobraznim tonom te NE ZNA tocno objasnit zasto me jailo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom