Kako sam prebrojo 17 puta je dobio kaznu samo od kacenja na forumu, mogu zamisliti da je barem 5 puta dobio od specanja admina. I sve ovo u jako kratkom periodu.
Kao sto sam reko, 100% je barem par puta otiso od specanja ne foruma, tako da bi molio da se pregledaju logovi i za to.
I da napomenem da od ovih 17 preksenih pravila, 10 su bili warnovi, 4 demorgani i 3 puta banovi (I jos dodatnih 3 bana od tih istih warnova)
Takodje je dobio 1.8 (Perma ban)
Nije tesko igrati po pravilima, mozda par puta prekrsiti ali ovo je ludo.
Isto je dobio forum ban za spam:
Approved - GP 6.15 | ID 50973
Na videu se vidi kako sam bio AFK i igrac 50973 me je ubio na black marketu.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 / 51776 53704 53314 CR / 33329 50793
Sve se vidi u povu Nadam se da ce fam dobit warn
gta5grand.com
Approved - CL | ID 50973
lik je pokusavao da se digne na UB ali mu nije uspelo tako da bih hteo da se kazni za CL posto nije UB jer se nije digo. Hvala u napred
gta5grand.com
Approved - 6.15 + FearRP I 50973
6.15 zato sto puca a nije izbrojao pravilno 5sec a i nesme da broji jer nisu paneli niti ima razlog da mi broji u mom femu FearRP zato sto mu broji i opet se vraca i opet mu brojim on najlaganije izlazi iz auta neverujem da bi to neko uradio u occ
gta5grand.com
Approved - G.P 1.8 | 50973
Postovanje administracijo, primio sam informaciju da osoba 50973 poznatija kao "Coaa Zandar" prebacivao stvari sa main na twinki. Nazalost ja neznam nista o njegovo main-u ali znam da mu je twinki (50973). Zamolio bi da sami istrazite njegov main acc (jedino sto znam da mu je main trenutno...
gta5grand.com
Approved - LTA, G.P. 3.1 | 50973
robamo lika na autoputu, ima puske na glavi kaze nam jako tiho da pusimo muski polni organ 2 puta i zatim napusta igricu.
gta5grand.com
Approved - PZZ 1.1 | 59652 21049 50973 || BA | 21049 || MG | 59652
Sve se vidi na POV-u. Sva trojica su ucestvovali u dzeparenju west pace jakne na podruciju Crnog Trzista (vidi se po lampicama) te je 21049 uradio Bug Abuse (prekinuo animaciju rolovanja) te je 59652 rekao "To ste vi od panela" zato sto je isao da nam krade panele, a imao sam masku na sebi.
gta5grand.com
Kao sto sam reko, 100% je barem par puta otiso od specanja ne foruma, tako da bi molio da se pregledaju logovi i za to.
I da napomenem da od ovih 17 preksenih pravila, 10 su bili warnovi, 4 demorgani i 3 puta banovi (I jos dodatnih 3 bana od tih istih warnova)
Takodje je dobio 1.8 (Perma ban)
Nije tesko igrati po pravilima, mozda par puta prekrsiti ali ovo je ludo.
Isto je dobio forum ban za spam:
Rejected - Anban appeal 1.8 mujo simba
Milim vas mi daj te an ban necu vise nikad to da radim niti bilo koje pravilo da prekrsim potrudicu se da rp bude sto bolji kao sto sam se i do sad trudio molim vas daj te mi anban nikad se nece ponoviti vise mnogo se kajem i bas mi je stalo do granda
gta5grand.com