Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogresna odluka Administratora | Allen Sikter

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44622
Players nickname
Nemanja Rosso
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Jul 11, 2024
Time
23:35
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/753096/#post-2666005

Nemanja Rosso

Player
Player
Postovana administracijo, ovu zalbu ne pisem iz lose namere pre Adminu Allenu vec je samo doneo pogresnu odluku u vezi moje zalbe.
Pre svega ja sam juce okacio igraca 50053 za G.P 3.2 Approved - G.P 3.1 ID:50053 gde se lepo vidi da on meni vredja rodbinu.
On je za to vredjanje dobio samo utisanje , ja smatram da za to vredjanje treba dobiti ban 7 dana a ne samo utisanje. Te ovim putem molim Allena da ispravi ovu gresku i da igracu 50053 zabranu igre 7 dana.

Srdacan pozdrav
Nemanja Rosso

Ficur Viper

Participant
Leader of unofficial org
Postovana administracijo, ovu zalbu ne pisem iz lose namere pre Adminu Allenu vec je samo doneo pogresnu odluku u vezi moje zalbe.
Pre svega ja sam juce okacio igraca 50053 za G.P 3.2 Approved - G.P 3.1 ID:50053 gde se lepo vidi da on meni vredja rodbinu.
On je za to vredjanje dobio samo utisanje , ja smatram da za to vredjanje treba dobiti ban 7 dana a ne samo utisanje. Te ovim putem molim Allena da ispravi ovu gresku i da igracu 50053 zabranu igre 7 dana.

Srdacan pozdrav
Nemanja Rosso
OVO JE JADNO CAK I ZA TEBE ,,NEMANJA ROSO" SRDACAN POZDRAV OD MENE :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom