Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15396
Players nickname
Esca Relizz
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Oct 30, 2023
Time
0000
Proofs
/

crazz4

Player
Player
Poštovana administracijo Grand RP servera,

Proslo je 257 dana od mog bana, Ovim pismom želim da izrazim svoje duboko izvinjenje zbog neprimerenih i uvredljivih komentara koje sam uputio prema projektu Grand RP servera. Svestan sam da su moji postupci bili pogrešni i da su narušili pravila i standarde zajednice. Žao mi je zbog negativnog uticaja koji su moji komentari imali na ostale igrače i na reputaciju servera.

Razumem da su pravila servera postavljena kako bi se osiguralo da svi igrači mogu uživati u pozitivnom i prijateljskom okruženju. Svojim postupcima sam prekršio ta pravila i time pokazao nepoštovanje prema vašem trudu i radu. Želim da naglasim da to nije bila moja namera i da duboko žalim zbog toga.

Vaš projekat pruža jedinstvenu i uzbudljivu priliku za igru i druženje sa prijateljima, a moj nepromišljen potez me je lišio tog zadovoljstva. U proteklom periodu sam shvatio koliko mi nedostaju trenuci provedeni na serveru sa prijateljima, kao i koliko mi je važna zajednica koju ste vi pažljivo izgradili.

U međuvremenu sam razmislio o svojim postupcima i naučio važnu lekciju o odgovornosti i poštovanju prema drugima. Uveravam vas da ću u budućnosti pažljivo birati reči i ponašati se u skladu sa pravilima servera. Voleo bih da dobijem priliku da se vratim na server i ponovo budem deo zajednice kojoj se divim.

Molim vas da uzmete u obzir moje izvinjenje i da mi pružite drugu šansu. Verujem da mogu biti pozitivan i konstruktivan član zajednice, te se nadam da ćete mi omogućiti da ponovo igram sa svojim prijateljima na vašem serveru.

Hvala vam na razumevanju i na vremenu koje ste odvojili da pročitate moje izvinjenje. Radujem se mogućnosti da se vratim i da dokažem da sam vredan vašeg poverenja.

Srdačno,

Esca Relizz

Status
Not open for further replies.
Top Bottom