Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2520
Players nickname
Liam_Zambada
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 13, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/if9WUVtfKvk

Keno Verstappen

Player
Player
A visi ovog keno sto place I nek si ga okacio
To se desaje kada ti ne pokazuje wanted na hudu. Ajde ovaj javi mi se u privatni chat ili na discord da ti dam ig da se nadjemo irl. I kao prvo ja se slazem sto likom sto je me okacio jebiga sta cu ja zanijelo me, ima potpuno pravo to da uradi, A ti mi se Ramzi javi na discord plavi#4137.

Jocke Bocke

Player
Player
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH i dalje zalis za onom black listom sto ti je Keno uzo mjesto CoS
Najjaci si svega mi
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA niko se ne zali sine samo si ispao ljigava osoba prema meni a isto je ispao ligjav I ovaj keno sam mi tefo reko da to nije bio za bl a to sto si ti dao njemu CoS a on nije zasulsuo I nije se trudio za CoS ono bmk za CoS nego nemoj da di takva osoba ljigava ono budi normalan

Bisha Verstappen

Player
Player
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA niko se ne zali sine samo si ispao ljigava osoba prema meni a isto je ispao ligjav I ovaj keno sam mi tefo reko da to nije bio za bl a to sto si ti dao njemu CoS a on nije zasulsuo I nije se trudio za CoS ono bmk za CoS nego nemoj da di takva osoba ljigava ono budi normalan
Kurca nisi znao uradit a kamoli da ti neko CoS da, nema plaki plaki ovde

Keno Verstappen

Player
Player
Molio bih admine da sankcjonisu ovog lika. mjesa se u tudje zalbe bez ikakvog razloga, Momak sto je mene okacio to je ispravno, ali to sto ovaj mali Ramzi tu sto pise ignorirajte ga jednostavno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom