POVUCENO
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!A visi ovog keno sto place I nek si ga okaciosve se vidi i cuje u prilozenom POV-u.
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH i dalje zalis za onom black listom sto ti je Keno uzo mjesto CoSA visi ovog keno sto place I nek si ga okacio
To se desaje kada ti ne pokazuje wanted na hudu. Ajde ovaj javi mi se u privatni chat ili na discord da ti dam ig da se nadjemo irl. I kao prvo ja se slazem sto likom sto je me okacio jebiga sta cu ja zanijelo me, ima potpuno pravo to da uradi, A ti mi se Ramzi javi na discord plavi#4137.A visi ovog keno sto place I nek si ga okacio
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA niko se ne zali sine samo si ispao ljigava osoba prema meni a isto je ispao ligjav I ovaj keno sam mi tefo reko da to nije bio za bl a to sto si ti dao njemu CoS a on nije zasulsuo I nije se trudio za CoS ono bmk za CoS nego nemoj da di takva osoba ljigava ono budi normalanHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH i dalje zalis za onom black listom sto ti je Keno uzo mjesto CoS
Najjaci si svega mi
Kurca nisi znao uradit a kamoli da ti neko CoS da, nema plaki plaki ovdeHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA niko se ne zali sine samo si ispao ljigava osoba prema meni a isto je ispao ligjav I ovaj keno sam mi tefo reko da to nije bio za bl a to sto si ti dao njemu CoS a on nije zasulsuo I nije se trudio za CoS ono bmk za CoS nego nemoj da di takva osoba ljigava ono budi normalan
Molio bih admine da sankcjonisu ovog lika. mjesa se u tudje zalbe bez ikakvog razloga, Momak sto je mene okacio to je ispravno, ali to sto ovaj mali Ramzi tu sto pise ignorirajte ga jednostavno.HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA niko se ne zali sine samo si ispao ljigava osoba prema meni a isto je ispao ligjav I ovaj keno sam mi tefo reko da to nije bio za bl a to sto si ti dao njemu CoS a on nije zasulsuo I nije se trudio za CoS ono bmk za CoS nego nemoj da di takva osoba ljigava ono budi normalan
ahhahaahahhaha to sto tvoj drug nije mogao sa akrivnostu da dodje do CoS i si me ti bl iz sve drzavne jer si ljigava osoba i dao si njemu ono to je druga stvarKurca nisi znao uradit a kamoli da ti neko CoS da, nema plaki plaki ovde
Ovog nisu tukli kad je bio mali.ahhahaahahhaha to sto tvoj drug nije mogao sa akrivnosti da dodje do CoS i si me ti bl iz sve drzavne jer si ljigava osoba i dao si njemu ono to je druga stvar
Ovog nisu tukli kad je bio mali.
Ljigava si osoba bisha sine I zbog toga Imaces probleme u rlma ne moze da nam oprosti ono pusti ga ahahhaa
Joj Ramzi gubis se opasno sine.Ljigava si osoba bisha sine I zbog toga Imaces probleme u rl