Postovana Administracijo,na dan 12.07.2024 sam dobio ban za pravilo G.P. 1.4. Nazalost kada sam dolazio na ovaj Projekat imao sam problema sa mojim twinkom zaboravio sam password i nisam mogao uci, pa sam napravio treci accaunt neznajuci da su dozvoljeni samo dva accounte mein i jedan twink! Kada sam napravio taj drugi twink pisalo mi je da imam ograniceni broj accaunta,tako da nisam mogao uci ni na twinku koji sam imao a ni na tom nalogu koji sam napravio , ostao mi je moj Main accaunt preko kojeg trenutno posteno radim i trudim se da bude sve u redu. Priznajem svoju krivicu,izvinjavam se ja stvarno nisam znao da ne sme se imati vise od jednog twinka. Voleo bi da se vratim na ovaj projekat jer mi je jako drag i puno znaci,imam dosta prijatelja,kolega..
Pristajem na Money Wipe samo vas molim da me razumete i pomognete da se vratim ziv covek gresi,pa se na greskama nauci!
Dragi Mujo,Postovana Administracijo,nadam se da cete me razumeti na ovom projektu sam nov i izvinjavam se jako mi je zao!!!!!
Pristajem na Money Wipe samo vas molim da me razumete i pomognete da se vratim ziv covek gresi,pa se na greskama nauci!
Dragi Mujo,Postovana Administracijo,nadam se da cete me razumeti na ovom projektu sam nov i izvinjavam se jako mi je zao!!!!!