OHH realy ? why you mad , cuz you gonna get ban + FAM WARN ? keep crying and next time when you dont have pov dont start in roof and get pov reqthe only place you've seen grass is in minecraft and grand rp
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!OHH realy ? why you mad , cuz you gonna get ban + FAM WARN ? keep crying and next time when you dont have pov dont start in roof and get pov reqthe only place you've seen grass is in minecraft and grand rp
send real pov stop trolinghere is pov https:/ /www.youtube.com/watch?v=6Ds6TjYcI54
I won't get anything from those two and you haven't seen grass yet IRLOHH realy ? why you mad , cuz you gonna get ban + FAM WARN ? keep crying and next time when you dont have pov dont start in roof and get pov req
Straxi brate koji forum ratnik, svi kace za ovo, kvaris informal.hahaha bukvalno covjek nema zivot pa kaci za ovo
Straxi ovde mozes samo da cutis, samo sto znas je da save-as video da bi okacio lika za najmanju sitnicu. Kad tebe neko okaci onda kukas i kukas. Dok je postojala brigada molili su me da povucem zalbu za tebe da ne dobijes kaznu i iz postovao sam tako da ne pricaj ti nekome nesto.I won't get anything from those two and you haven't seen grass yet IRL
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Moli se ID - 19177 da dostavi pov sa eventa 1+ min,imate rok 8h
iz usta ti sprdi forum warioruStraxi ovde mozes samo da cutis, samo sto znas je da save-as video da bi okacio lika za najmanju sitnicu. Kad tebe neko okaci onda kukas i kukas. Dok je postojala brigada molili su me da povucem zalbu za tebe da ne dobijes kaznu i iz postovao sam tako da ne pricaj ti nekome nesto.
nzm ko si nema sta ti da pises ovjdeStraxi brate koji forum ratnik, svi kace za ovo, kvaris informal.
okRadis bagabuse cancelas animaciju da bi pre zamenio sa puske na revolver, cuo sam da je to zabranjeno..
Radis bagabuse cancelas animaciju da bi pre zamenio sa puske na revolver, cuo sam da je to zabranjeno..
zelis namjestiti ban ali tesko brate vjeruj mi teskoRadis bagabuse cancelas animaciju da bi pre zamenio sa puske na revolver, cuo sam da je to zabranjeno..