By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zato sto do ZADNJEG trenutka svi su mislili da sam i ja drzavni sluzbenik i onda kad sam digao pusku na glavu jednom sahpovcu i VI trebate zajedno da imate strah zato sto vam je to kolega a ja mogu da da pritisnem obarac kad mogu jer sam prvi digao. A to s kim sam pricao na disc je totalno druga osoba.Prvo imao si i ti pusku na glavu, drugo, kako se ne plasis za svoj zivot pored toliko drzavnih sluzbenika dobro da si dao snimak da znamo gde si sve gresio. Veliki podzra od Drzavnog Sheriff-a
Zamolio bih te da prestanes da balavis i da priznas svoju gresku, koliko ja vidim da videu ti si upao i kad ti kolega trazio legitimaciju ti si se pravio mutav tako da ja ti dajem da si ti bio u zatvoru nekih 3 minuta pre zatvora a ne 30minuta!Zato sto do ZADNJEG trenutka svi su mislili da sam i ja drzavni sluzbenik i onda kad sam digao pusku na glavu jednom sahpovcu i VI trebate zajedno da imate strah zato sto vam je to kolega a ja mogu da da pritisnem obarac kad mogu jer sam prvi digao. A to s kim sam pricao na disc je totalno druga osoba.
Druze imao si 2 puske na glavi ako se ne plasis?Dok sam hapsio ova dva lica su upala u zatvor da spase ovo lice koje sam hapsio ja sam to zanemario i zvao sam admine da im kazu sta su prekrsili, ali niko se nije odazvao. Pored mene i jos kolega napolju lice nije se plasilo da ude u zatvor ne znajuci koliko policajaca ima i ne plaseci se da uperuje pistolj na mene.
Kad to ? posto zadnjih mesec - dva nema nikog na tacnoj lokaciji gde se desilo ovo..Ovdje lik prekrsio Fear RP jer kada ulazis u bilo koji zatvor ima bar 50 zastitara i pregledavaju te.....
Tih 50 cuvara su zamisljeni, zamisl ise da si u RL i da projdes zastitare bez legitimizacije i dodjdes do oficira i ciljas mu u glavu, Nezamisljivo ..Kad to ? posto zadnjih mesec - dva nema nikog na tacnoj lokaciji gde se desilo ovo..
Ne druze, nisu zamisljeni vec oni stvarno postoje. To su DoC Officeri koji su zaposleni u Vladi ali imaju na duznost da cuvaju zatvor, i sad to je do njih kolko ce oni biti aktivni.Tih 50 cuvara su zamisljeni, zamisl ise da si u RL i da projdes zastitare bez legitimizacije i dodjdes do oficira i ciljas mu u glavu, Nezamisljivo ..
Brate ja sam video kad ste ga hapsili i ja sam reko da radio da ga hapseali smijesnije je kako vas prijatelj u lisicama moze izvaditi voki toki i reci hapse me
On nije napisao nista nego sam ja rekao i napisao koi sam ga video kad ste ga hapsiliDrugo oduzeta mu je komunikacija NE SME DA PISE NA FAM RADIO KAO STO JE PISAO I KAO STO SI PISAO.
Ovako ti moras produziti RP i imao si puske na glavi sto je FearRP i ni si posluso a dzapa ti 4 policajce kada nisu imali puske u rukama sto ni po RP mozemo da ih ubijemo a ti moras imati strah za svoj zivot sto nisi imao. Isto ovako sam bio uradio na druge koi su znali da RP i nisu mesali ni GZ ni bilo sta drugo nego su imali starh za zivota sto ti nemas.Neznam kako su te primili,sigornu si imao otvoreno pravila i citao di dog su te ispitivali ili ne si bio ni ispitanDok sam hapsio ova dva lica su upala u zatvor da spase ovo lice koje sam hapsio ja sam to zanemario i zvao sam admine da im kazu sta su prekrsili, ali niko se nije odazvao. Pored mene i jos kolega napolju lice nije se plasilo da ude u zatvor ne znajuci koliko policajaca ima i ne plaseci se da uperuje pistolj na mene.
Odmah vrijeđanje bravo za tebe babaAuuu druže kakav si ti retard pod jedan ta vrata ne mogu da se zakljucaju po skripti pod dva kako ti nemas straha da uperis na mene rev pored jos 3 policajca a da ne pricamo koliko je njih bilo ispred i unutra zatvora. A ti sto kazes da si rpao gde ti je dokaz meni nosi rpao meni si jedno dosao i u green zoni uperio pitolj.
Pod jedan i jedan ja nisam imao strah jer sam imao pored sebe kolege koji su u rukama imali revolvere i bili tu pored mene a to sto se tvoj drugar pravio pametan usao u zatvor i nije hteo da pokaze legitimaciju pravio se mutav to nije moj problem i necu da se pravdam debilima kao sto ste vi i po meni ne postoji drugaciji recnik da se obratim vama nego ovakav!!Ovako ti moras produziti RP i imao si puske na glavi sto je FearRP i ni si posluso a dzapa ti 4 policajce kada nisu imali puske u rukama sto ni po RP mozemo da ih ubijemo a ti moras imati strah za svoj zivot sto nisi imao. Isto ovako sam bio uradio na druge koi su znali da RP i nisu mesali ni GZ ni bilo sta drugo nego su imali starh za zivota sto ti nemas.Neznam kako su te primili,sigornu si imao otvoreno pravila i citao di dog su te ispitivali ili ne si bio ni ispitan
Nisi imao strah zato sto si imao kolege revolverima ?! xD Druze mogao sam da ti rasprsnem glavu u svakoj sekundi, bez razliku na tvoje kolege ti moras da imas strah zato jer imas pusku na glavi, nije ovo full fun roleplay server pa da tako roleplayas i pravis KRP odma zoves visu silu jer neznas da zavrsis sitaciju po roleplayju.Pod jedan i jedan ja nisam imao strah jer sam imao pored sebe kolege koji su u rukama imali revolvere i bili tu pored mene a to sto se tvoj drugar pravio pametan usao u zatvor i nije hteo da pokaze legitimaciju pravio se mutav to nije moj problem i necu da se pravdam debilima kao sto ste vi i po meni ne postoji drugaciji recnik da se obratim vama nego ovakav!!
Pod jedan i jedan ja nisam imao strah jer sam imao pored sebe kolege koji su u rukama imali revolvere i bili tu pored mene a to sto se tvoj drugar pravio pametan usao u zatvor i nije hteo da pokaze legitimaciju pravio se mutav to nije moj problem i necu da se pravdam debilima kao sto ste vi i po meni ne postoji drugaciji recnik da se obratim vama nego p
Prvo da ne vrecas mnogo drugo oni nisu imali puske u rukama kad smo uperili puske oni su izvadili a ti sta nemas osnovno ponasanje js drugo jel treba mi sad da pocemo da vredzamoPod jedan i jedan ja nisam imao strah jer sam imao pored sebe kolege koji su u rukama imali revolvere i bili tu pored mene a to sto se tvoj drugar pravio pametan usao u zatvor i nije hteo da pokaze legitimaciju pravio se mutav to nije moj problem i necu da se pravdam debilima kao sto ste vi i po meni ne postoji drugaciji recnik da se obratim vama nego ovakav!!
Slecemo aloooo, rece tvoj prijatelj i tako potopi tvoj argumenti, ali ne samo to, vec zakljuci zalbu za MGBrate ja sam video kad ste ga hapsili i ja sam reko da radio da ga hapse
Tko je spomenuo discord? Priznajes na MG? Ovo je sprdnjaZato sto do ZADNJEG trenutka svi su mislili da sam i ja drzavni sluzbenik i onda kad sam digao pusku na glavu jednom sahpovcu i VI trebate zajedno da imate strah zato sto vam je to kolega a ja mogu da da pritisnem obarac kad mogu jer sam prvi digao. A to s kim sam pricao na disc je totalno druga osoba.
Bilo bi mg da sam abjusao to i da pricam sa nekim ko je ukljucen u ovu situaciju koji mi kaze informacije, al ovo je totalno drugi lik.Tko je spomenuo discord? Priznajes na MG? Ovo je sprdnja
ja bih na tvojem mjestu odustao i istrpio kaznu za MG, sto dalje pricas vise priznajes i dublje se pokopavasBilo bi mg da sam abjusao to i da pricam sa nekim ko je ukljucen u ovu situaciju koji mi kaze informacije, al ovo je totalno drugi lik.