Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53545
Players nickname
Misko Black
Suspect ID
55017,34192,51829
Date of violation
Jul 16, 2024
Time of violation
22:02
Proofs
https://youtu.be/1uN-dESJYR8

Eldar Opium

Player
Player
"gospodin" je uperio pistolj u mene prije toga, ja kao sluzbeno lice imam puno pravo da mu brojim i pucam na njega ako ne zeli da izadje iz auta da ga provjerim
POV:

Senticmilos45

Player
Player
Hahahaha pa ti nisi na duznosti jos ces u divljini da me kontrolises potpuno odlapeo.Plus nisi mi ni brojao nego pucao vidi se sve. Poz

Eldar Opium

Player
Player
Hahahaha pa ti nisi na duznosti jos ces u divljini da me kontrolises potpuno odlapeo.Plus nisi mi ni brojao nego pucao vidi se sve. Poz
De ti meni srce moje reci od kad do kad traje fib agentu smjena? Brojao sam mogu i to dostaviti naravno ako bude potrebno, ovo sto si okacio je 3x da si se vratio nakon brojanja

Senticmilos45

Player
Player
ovo je self-report. Nisi na duznosti kuci si i stavljas PANCIR i glumis da si na poslu. I nemas Rp razlog da me teras da izadjem iz auta i plus na putu sam daleko 150m i vise od kuća.

CoaBlack

Player
Player
Dečko pre svega da reši zvuk, a ne da namesti namerno da mu šušti sve kako se ostali ne bi čuli zbog ometača zvuka koji koristi... Moguće da koristi neke nedozvoljene softvere...

Senticmilos45

Player
Player
Hahaahha nisi valjda dosao da zasmejavas ovde. Lele kako jadni vodja porodice pokusava da opravda krsenja pravila njegovih clanova porodice. Pa ovo je za skidanje neformalne i tjt a takodje i druge ljude ovako pucaju i ovo se mora zaustaviti. Softvere sigurno ne koristim jer na pucnjave ne idem duze vreme🤣

CoaBlack

Player
Player
Plus konstantno radi Fear Rp, RP2WIN itd....

Last edited:

Senticmilos45

Player
Player
Svaki offtopic komentar da bude kaznjen,a zalba ce biti prosledjena Muji i Abrahamu ukoliko se danas ne rese admini.

CoaBlack

Player
Player
Čovek je lepo dostavio snimak da si već bio tu, a to što nameštaš situacije....

Status
Not open for further replies.
Top Bottom