Ako je za mene to je proslo vise od 2 danaNmvz ja njemu spremam za black meling pa ce se odmara
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ako je za mene to je proslo vise od 2 danaNmvz ja njemu spremam za black meling pa ce se odmara
forum warriorNmvz ja njemu spremam za black meling pa ce se odmara
baki b\brisi zalbu ne glupiraj se nemoj rizbu da diras to mogu samo ja da jebem niko viseSve se vidi na slici.
Jel mogu da sobijem nestobaki b\brisi zalbu ne glupiraj se nemoj rizbu da diras to mogu samo ja da jebem niko vise
gramatika?Jel mogu da sobijem nesto
Molim da se kazni oftopgramatika?
Pa ako se kaznjava offtopic bices ti kaznjen ogisa kaznjen i ja tako da eto i svi tvoji drugari sto su pisali bilo staMolim da se kazni oftop
Gramatika - 200Jel mogu da sobijem nesto
izbrisi ovo ne blamiraj se pls nije ovo montaza
Ogisa mnogo si pismenDete imas 11 godina mozda manje neznam izgledas kao goblin brate smiri se smiri hormone maloo.Free Ogisa Miljev
taj ko je reko grqand sto nije isto mora bas na tu poruku da udje i poakze DA JE TO ON I SSVAbilok ko moze da usjeovo nije validan dokaz, moras pokazati sliku da je isti nalog na grand discordu officialnom
bravo za tebe illegalne servere a na slici ima samo jedan server za reduxe ggMojj brat ima illegalne servere
Jesi realan da lika iz fama kacis?Sve se vidi na slici.
nije ni vredjao napiso je grqand sto nije grandJesi realan da lika iz fama kacis?