Vidi se na pov-u dok robamo gospodina koji je leader kako mu oduzimamo komunikaciju i sve i nakon rob-a on odlazi nekoliko metara od nas i vadi PDA i salje lokal/global.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja znam da ti mene sanjas, ali nije mi jasno sta si ti ovdje okacioZanimljivo kako imas komunikaciju. Iako ti je oduzeta , jel to znaci da ako ti mn kazes oduzimam komunikaciju i ne vratis mi je ja mogu da posaljem tacku?
Sta kacis ti ovo brate, dobice tvoj prijatelj za pg, ti za mg i tjtVidi se na pov-u dok robamo gospodina koji je leader kako mu oduzimamo komunikaciju i sve i nakon rob-a on odlazi nekoliko metara od nas i vadi PDA i salje lokal/global.
Ma ovo je nerealno,denza moze postavit pov cl od 9sec a nama treba 10 minuta da se utvrdi da je bio mrtav i da nema komunikaciju,nigdje mrtve veze sa ovim nema,sramota iskreno sta raditeNakon Pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljucati vasu zalbu
Dostavite POV koji nije editovan ovaj POV vam je editovan 2:09sec...
Imate rok 7h da ispravite ove greske
Nakon Pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljucati vasu zalbu
Donesite odluku u skladu sa situacijom,uradio je fail rp,nismo mu vratili komunikaciju niti ista povezano sa komunikacijom (gps,pda,radio) sve oblike komunikacijeNakon Pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljucati vasu zalbu
prvo, dobicete vi warn za familiju (krsite PG i MG), ID 58279 krsi PG(dize pusku i municiju sa puskom u ruci) ID 54810 krsi MG (na discordu pricate i rekao si mu da ne kupi s puskom jednom INGAME a drugi put na discordu) napravicete samo vama problem ...Donesite odluku u skladu sa situacijom,uradio je fail rp,nismo mu vratili komunikaciju niti ista povezano sa komunikacijom (gps,pda,radio) sve oblike komunikacije
Smijesno ako cemo iskrenoNakon sto sam ponovo pregledao odlucio sam da zatrazim POV cele situacije
imate rok 7h
Decko krse 2 lika pravilo a ne 3,malo si glup izgledaprvo, dobicete vi warn za familiju (krsite PG i MG), ID 58279 krsi PG(dize pusku i municiju sa puskom u ruci) ID 54810 krsi MG (na discordu pricate i rekao si mu da ne kupi s puskom jednom INGAME a drugi put na discordu) napravicete samo vama problem ...
dobro, bilo warn na familiju ili ovako demorgan, nisam ja glup, zasto vi onda krsite pravila i mene jos nazivas glupim ? self-report brateDecko krse 2 lika pravilo a ne 3,malo si glup izgleda