Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Nbtn
Administrators nickname
Iwash low
Date
Jul 18, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/759106/#post-2686067

luka123456789

Blocked
Blocked
Pozdrav Mujo i Abrahame

Smatram da je ovdje Rejected - G.P 1.7 | 5500 admin Ivash Low donio pogrešnu odluku da bi spasio ID 5500 od bana, na tom ID-u se nalazi sharing koji je u vlasništvu tog ID-a, seniora Gerrita i bivšeg seniora Carlosa i ban za G.P 1.7 bi ugrozio njihov biznis na ID-u 5500 koji sam prijavio za to pravilo.

Napisao sam sve detaljne informacije o prekrsaju G.P 1.7 na toj zalbi od strane ID-a 5500. Ivash je napisao "ID - 5500 nije prekrsio G.P. 1.7 u navedenoj situaciji", sumnjam da je ovdje donesena pogresna odluka i zamolio bih te Mujo da ponovo pregledas moju zalbu i utvrdis da li je doslo do prekrsaja G.P 1.7.

Takodjer bi te zamolio da imas na umu da su mozda prebacili stvari preko tog stana, pored svega navedenog sto sam naveo u toj zalbi.

Unaprijed hvala i pozdrav.

luka123456789

Blocked
Blocked
Moguće je da je ovo sve Ivash uradio nagovoru Gerrita i Carlosa, da bi pomogao ID-u 5500 i sačuvao ga bana.

Zelim da se ova zalba ponovo pregleda i da se na datum stavljen u opisu zalbe pregleda ID 5500 koliko je primio/dao novca jer sumnjam da je preko 5$ mil. dao/primio na taj nacin preko kuce/stana/itema/novca, da li je doslo do krsenja G.P 1.7 i G.P 1.9 pravila, i da se donese konacna odluka.

bozinho1

Player
Player
Ja, a i još neki koje ne želim uplitati u ovo, smo i svjedoci da se ta transakcija dogodila. Tako da ona 100% postoji i mora biti vidljiva u logovima.
Sad je jedino pitanje zašto su toliki ljudi kažnjeni zbog iste ili slične stvari, a on ID 5500 nije?
A poznato je i da je kršio već isto pravilo 2 puta, kod Z energya i gunshopa, tako da mu kršenje tog pravila nije strano.
+ bio je banovan već i za cheatove...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom