Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14475
Players nickname
Ari kisha
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 3, 2022
Time of violation
23:12
Proofs
https://youtu.be/V6AptnTmhRQ

Ari Kisha

Player
Player
Hteo sam da popravim auto i ovi zeleni me poceli pucat u gz.Ima pov i moj drug mislim da trebaju dobit warn.

bigguccisosa

Player
Player
Izvini, jel mozes postaviti POV od 1 minuta? Nije problem da ja postavim moj POV ali bukvalno smo ti ubili druga nadvor od zoni, ti si isto bio nadvor od zoni i probao si da ga resas dok si malo u pumpi, to ti nije dozvoljeno.
Ne znam kako tebe pravi smisla da ti iz GZ pruzis medicinska pomoc tvog druga sta nije u greenzoni, pa ostavi to, jos si bio nadvor pa si uso u gz.

Ari Kisha

Player
Player
Izvini, jel mozes postaviti POV od 1 minuta? Nije problem da ja postavim moj POV ali bukvalno smo ti ubili druga nadvor od zoni, ti si isto bio nadvor od zoni i probao si da ga resas dok si malo u pumpi, to ti nije dozvoljeno.
Ne znam kako tebe pravi smisla da ti iz GZ pruzis medicinska pomoc tvog druga sta nije u greenzoni, pa ostavi to, jos si bio nadvor pa si uso u gz.
Kakva bre medicinska pomoc postavi pov da vidim gde sam ja zgresio

bigguccisosa

Player
Player
Kad bi postavio celi tvoj POv kako ste bili na sred ulici, i kako to repairas auto skroz od te ceste samo da bi bio u "GZ", i ako admin odobri onda postavim moj POV

Hienn

Player
Player
Dobro ti je rekao id 15102, ti si bik van GZ to uopšte nije isto kao da su te ubili na sred pumpe i da si ispred pumpe, pritom ti si bio u ghetto, tu ima pravo da re rokne ko god hoće ( van objekata koji su skriptani kao GZ ), a ti si bio na samoj ivici ispred ulaza u pumpu. Ovaj report je bespotreban, nema potrebe nabijati warn organizaciji "The Families", nisi ništa izgubio kada su te ubili.

Ragnar Elkhabib

Don't waste your time looking back.
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

▪Postavite POV koji nije kraći od minut i koji prikazuje cijeli događaj.

Imate 6 sati.

Ari Kisha

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

▪Postavite POV koji nije kraći od minut i koji prikazuje cijeli događaj.

Imate 6 sati.
Nemam pov koji nije kraci ali mislim da ne treba pov sve se gleda na pov

Ari Kisha

Player
Player
Kad bi postavio celi tvoj POv kako ste bili na sred ulici, i kako to repairas auto skroz od te ceste samo da bi bio u "GZ", i ako admin odobri onda postavim moj POV
Ajde postavi pov da vidim bas gde sam zgresio zelim da znam ako sam zgresio izbrisat cu zalbu

bigguccisosa

Player
Player
Ajde postavi pov da vidim bas gde sam zgresio zelim da znam ako sam zgresio izbrisat cu zalbu
Brate moras razumjet da je forym i pravila postavljen da se stvarno vidi da se neke pravila krse, da bi ti hteo da budes u GZ ti bi skroz uso na benziskoj kod benzinska parking i tamo repairs, a ne na strane ulici u sred geto sta se slucajno pogodilo da to bude benziska. Svako drugi posta video od 30 sekunde i izbanamo ljude i nabijemo warnove samo zato sto se vi ne mozete nositi realnost itd. Ja necu postaviti svoj POV zato sto mi je doslo do K**** da svako treci ovako reporta sa video od 30 sekunde. Plus ono "ja samo hocu da vidim POV", jednostavno ne moze se svima udovoliti. Ako mozda pristupis ko covek a ne samo da probas da nabijes warn onda nademo se na discord, pogledamo pov-a i pricamo ko ljudi pa i ako sum u krivo onda ti i vratim sta sam ti uzo. Jel to toliko tesko? De nismo djecaci daj da malo uzivamo dok se pucamo ili sta god.
Ja odbijem da dam tebi svoj POV zato sto ti probas da mene nabijes warn bez veze, izvini. :)

Ari Kisha

Player
Player
Ovo ti je vtori put kad si umro, za ovo za pricao ranije da si svog lika iz GZ pruzao pomoc, zapamti da to ne smes bato, zato si i umren.
To nije moj pov to je od mog druga.I nije mi drugi put vec to je odma kad ste me ubili.😀

Ragnar Elkhabib

Don't waste your time looking back.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

• Duzi POV nije prilozen u zadatom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom