povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pod 1 ja ti nisam uopste turf team lider u ballase nego su mene pozvali da turfam ako te vec interesujeIgrac 29102 lider ballasa i 11510 turf team leader ballasa dodali cheatera i ban evadera ciji su id-evi 41479, 62234, 62058, 61799 sa ciljem da njihova organizacija napreduje u turfovima i jos nekim sferama te organizacije. Mislim da bi oba igraca trebali biti kaznjeni. Hvala.
Zamolio bih Administraciju da lepo pogleda ko ima RSZ U ballase i ko je turf lider u ballase a nakon toga da igrac koji je reporto bude kaznjen za laganje administracije.Igrac 29102 lider ballasa i 11510 turf team leader ballasa dodali cheatera i ban evadera ciji su id-evi 41479, 62234, 62058, 61799 sa ciljem da njihova organizacija napreduje u turfovima i jos nekim sferama te organizacije. Mislim da bi oba igraca trebali biti kaznjeni. Hvala.
U caskanju si napisao "JA" sam na 12 teritorija a vi na 5. Ako si turf team leader ne moras da imas rsz, takodje si reko da su sve taktike tvoje tako da ja to smatram turf leaderom.Zamolio bih Administraciju da lepo pogleda ko ima RSZ U ballase i ko je turf lider u ballase a nakon toga da igrac koji je reporto bude kaznjen za laganje administracije.
prepravljen naslovId 41479 nije blacklistan...
pa reko sam da sam na 12 territorija zato sto turfam ovde, ako ja kazem neku taktiku ne mora da znaci da sam ja turf lider,U caskanju si napisao "JA" sam na 12 teritorija a vi na 5. Ako si turf team leader ne moras da imas rsz, takodje si reko da su sve taktike tvoje tako da ja to smatram turf leaderom.
laza mozby npcIgrac 29102 lider ballasa i 11510 turf team leader ballasa dodali cheatera i ban evadera ciji su id-evi 41479, 62234, 62058, 61799 sa ciljem da njihova organizacija napreduje u turfovima i jos nekim sferama te organizacije. Mislim da bi oba igraca trebali biti kaznjeni. Hvala.