Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Subjektivne procjene administratora | Nikola Black

Status
Not open for further replies.
Your ID
55801
Players nickname
Covy_DiMarzio
Administrators nickname
Nikola Black
Date
Jul 19, 2024
Time
16:36
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=oCHpD01aWqk

Kovy DiMarzio

Player
Player
Pozdrav, nisam siguran jel ova tema za Žalbe na igrače ili Žalbe na administratora ali o tom po tom. Kao i svaki sedmice, subjektivne procjene administratora uz redovno kršenje pravila opet kvare igru. Ovoga puta Nikola Black. Baš sam imao dobro mišljenje o njegovim potezima i brzini reakcija na upite i poruke sve dok: BOOM:

Policajac ID 37988 (u daljem tekstu policajac) postavlja ovaj thread na kojem optužuje ID 55676 za VDM (moj ID 55801, tj. mene nije ni pomenuo u žalbi).

1. Prilikom dolaska na scenu policajac pravi CR, a to se jasno može vidjeti na 0:21 ako se pogleda pravac kretanja policijskog automobila i pravac kretanja Chirona. Veoma intentno urađen CR. (Nikola Black kaže "slučajno" iako kaže da "ne poznaje policajca"

2. Na osnovu čega se ovdje vidi da je osumnjičeni za VDM uradio taj VDM? Koliko ja vidim, a i svako ko ima oči, nigdje se ne vidi jasna namjera da pregazi policajca autom, moguć je slučaj da je druga patrola udarila autom njega pa da je onda on prošao tu. Bilo kako bilo ne vidi se jasno da li je namjeravao da ga pregazi. Nikola Black kaže da "to nije bitno i da je to VDM"

3. Zašto je Nikola Black, iako policajac inicajalno mene nije ni pomenuo u žalbi, uzeo, i kako on kaže "provjerio logove" da vidi "ko je pucao na policajca" a ni to se ne vidi na POV-u.

Za ovu situaciju sam ja dobio GP 6.15, a osumnjičeni momak VDM demorgan. Policajac je dobio tapšanje po ramenu.

Subjektivne procjene administratora su prljav posao. Ja sam nastojao da razgovaram sa Nikolom normalno, ali kako on kaže "policajac je uredan, a ja i ovaj momak za VDM smo krivi, provjerio on logove". Nema veze Nikola, i ti ćeš jednog dana doći u situaciju u kojoj će nepravda da se istrese na tvoju glavu.

Pozdrav. Covy DiMarzio

Griefmaker

Player
Player
Subjektivna da,al objektivna je to da ste obadvojica dobili sta ste zasluzili.
Ovo nije vidilo inteziteta CR-a .

Kovy DiMarzio

Player
Player
Subjektivna da,al objektivna je to da ste obadvojica dobili sta ste zasluzili.
Ovo nije vidilo inteziteta CR-a .
Jesam negdje trazio ja da mi se ukine kazna ili pomenuo da “nisam kriv” ili nesto? Svaku kaznu dostojanstveno podnosim ko uvijek, ali nije pravda izbalansirana, treba prema svima jednako, a ne dati dodatni napor da se provjere logovi iako to nije tema threada ni relevatno za POV, a ostale stvari se previde, to je to

Status
Not open for further replies.
Top Bottom