Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35834
Players nickname
Gran Daddy
Suspect ID
526
Date of violation
Jul 20, 2024
Time of violation
00:30
Proofs
https://youtu.be/ro8DuvRaG-s

Lyn Zuyev

Player
Player
Izvolte, ja sam se vratio u situaciju ingame, a kao sto mozete znati te veceri su igraci imali problema sa pucanjem igrice.
snimak 1 a isto tako situacija posle gde se vidi vreme i vidi se da sam u igrici
vi gospodine izgleda mnogo volite da lazete administraciju servera, a ako cemo tako vi ste u ovoj situaciji 2 puta uradili CL, izvolte snimak -

A isto tako je i napal najavio da resavaju probleme sa connection lostom evo dokaz

Last edited:

Deda Detlic

Player
Player
Napal jeste najavio da će biti problem... ali je najavio juče, da će biti sinoć... Ova situacija je bila u petak na subotu... a ne subotu na nedelju. I ja administraciju nikad nisam lagao.

Lyn Zuyev

Player
Player
Napal jeste najavio da će biti problem... ali je najavio juče, da će biti sinoć... Ova situacija je bila u petak na subotu... a ne subotu na nedelju. I ja administraciju nikad nisam lagao.
Kao sto mozes procitati napalov text, najavio je da resavaju probleme koji su se PRE desavali sa connection lostom.

John Scalleta

Player
Player
Nakon pregleda oba dokaza, odlučio sam ODBITI ovu žalbu.

Igraču je CRASH-ala igrica te se nakon toga vratio u RP situaciju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom