Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49606
Players nickname
Willim Angell
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 22, 2024
Time
13:58
Proofs
https://imgur.com/a/idMwaAR

William Angeel

Player
Player
Postovana Administracijo, Sa dobrim drugom sam igrao danas i kada sam otisao na F1 zato sto mi se karakter zbagao. kada sam ukucao svoju sifru pisalo mi je da mi je account banovan za G.P. 6.22 ja sam se zacudio zato sto pise da mi je to od 27.8.2023 a ja sam igrao pre minut. Meni bi mnogo znacilo da proverite da nije greska zato sto ja nikad nisam krao iz skladista niti me je jedan lider familije okacio sa to zato vas molim da mi vratite acc zato sto mislim da je greska.

William Angeel

Player
Player
Postovana Administracijo, Sa dobrim drugom sam igrao danas i kada sam otisao na F1 zato sto mi se karakter zbagao. kada sam ukucao svoju sifru pisalo mi je da mi je account banovan za G.P. 6.22 ja sam se zacudio zato sto pise da mi je to od 27.8.2023 a ja sam igrao pre minut. Meni bi mnogo znacilo da proverite da nije greska zato sto ja nikad nisam krao iz skladista niti me je jedan lider familije okacio sa to zato vas molim da mi vratite acc zato sto mislim da je greska. razgledao sam po forumu i nasao sam ovaj thread Approved - G.P 6.22 | 47756,46032 u tom threadu nema mog ID. i da sam greskom banovan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom