Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12669
Players nickname
Denza Washington
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 23, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/v4j345fablg

Denza Washington 🔥

Player
Player
Molim da se kazni familija, ovaj kojeg smo hapsili ne zna gdje je posao, kaze idemo na ooc event, pa onda ne zna gdje ide, pa mu njegovi na discordu govore da kaze da ide na informal, informal pocinje u xx:40 tako da je ovo vise od 10 minuta i dozvoljeno je hapsenje, medjutim oni ovo pravilo iskoristavaju kako bi ga pustio

Sljedeca stvar na dokazu moze se vidjeti kako su grupno ispucali kolegu mog koji je bio kod gepeka pa onda i mene, jedan broji kako imam 5 sekundi da napustim vozilo ali me ujdeno svi pucaju zajedno, njegov zahtjev je bio da imam 5 sekundi da napustim vozilo, napustio sam ja vozilo ali on i dalje puca, medjutim svakako su svi ovdje prekrsili G.P.6.15, nedovoljni razlozi za brojanje, loš uslov, cak sam i izasao iz vozila ali on i dalje me puca.

Molim da se kazni familija

Zyon Gotti

Player
Player
Molim da se kazni familija, ovog kojeg smo hapsili ne znamo gdje je posao, kažemo na ooc event, pa onda ne znamo gdje ide, pa mu njegovi na neskladu govore da kažu da ide na neformalno, neformalno počinje u xx:40 tako da ovo je više od 10 minuta i dozvoljeno je hapsenje, međutim oni ovo pravilo iskorištavaju kako bi ga pustio

Sljedeća stvar na dokazu može se vidjeti kako su grupno ispucali kolegu mog koji je bio kod gepeka pa onda i mene, jedan broj kako imam 5 sekundi da napustim vozilo ali me ujedno svi pucaju zajedno, njegov zahtjev je bio da imam 5 sekundi da napustim vozilo , napustio sam ja vozilo ali on i dalje puca, međutim svakako su svi ovdje prekrsili GP6.15, nedovoljni razlozi za brojanje, loš uslov, čak sam i izašao iz vozila ali on i dalje me puca.

dosatvi cijeli pov sta si ti radio prije toga

Luka Joe

Marcello FamQ in heart
Player
Molim da se kazni familija, ovaj kojeg smo hapsili ne zna gdje je posao, kaze idemo na ooc event, pa onda ne zna gdje ide, pa mu njegovi na discordu govore da kaze da ide na informal, informal pocinje u xx:40 tako da je ovo vise od 10 minuta i dozvoljeno je hapsenje, medjutim oni ovo pravilo iskoristavaju kako bi ga pustio

Sljedeca stvar na dokazu moze se vidjeti kako su grupno ispucali kolegu mog koji je bio kod gepeka pa onda i mene, jedan broji kako imam 5 sekundi da napustim vozilo ali me ujdeno svi pucaju zajedno, njegov zahtjev je bio da imam 5 sekundi da napustim vozilo, napustio sam ja vozilo ali on i dalje puca, medjutim svakako su svi ovdje prekrsili G.P.6.15, nedovoljni razlozi za brojanje, loš uslov, cak sam i izasao iz vozila ali on i dalje me puca.

ja sam lijepo izbrojao tako da

Gerrito Malchiny

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • YOSHIDA neformalna organizacija dobija WARN za krsenje G.P 6.15(3+ clana).
  • Nije FearRp od strane policajca samo zato sto je prekrsen 6.15 da bi ostao 1v3.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom