Momci krse pravila, ovaj svog puca da ga zavrsi, bez da mu broji, u jednom dijelu videa jedan me pretrazuje dok su mi spustene ruke, medjutim glavna stvar je ovdje da se autoput ne smatra van grada, i da vazi pravilo sljedece : 6.16 Tijekom pljačke osoba, blindiranih automobila, kamiona (bilo koje vrste prijevoza) moraju biti najmanje 2 automobila i 4 osobe da bi ih zaustavili i opljačkali. U slučaju da nisu prestali, smatra se "Power Gaming" | Zatvor 120 minuta ili UPOZORENJE
Ovdje kao sto vidimo nemaju 2 vozila, nego njih cetvorica me robaju, vozila nema ni na mapi, mladji admin koji se spustio hladno im govori da moze da se roba, bez da im kaze da moraju imati 2 vozila i 4 covjeka, nego moram ja kao igrac da ulazim u tu problematiku, nalazim se na autoputu a ne negdje van grada, u šumi i nesto slicno.
Ja sam situaciju ispostovao ali neka sada oni odgovoraju za svoja djela.
Ovdje kao sto vidimo nemaju 2 vozila, nego njih cetvorica me robaju, vozila nema ni na mapi, mladji admin koji se spustio hladno im govori da moze da se roba, bez da im kaze da moraju imati 2 vozila i 4 covjeka, nego moram ja kao igrac da ulazim u tu problematiku, nalazim se na autoputu a ne negdje van grada, u šumi i nesto slicno.
Ja sam situaciju ispostovao ali neka sada oni odgovoraju za svoja djela.