Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30442
Players nickname
Sofiaj Monclare
Administrators nickname
Ady Benz
Date
Jul 23, 2024
Time
15:43
Proofs
https://imgur.com/a/EtCesof

Luka Marone

Player
Player
Kada me dolicni Ady Benz tp za pc check meni je igrica bilo sjebana i nikoga nisam cuo to se moze potvrditi jer sam trazio pomoc admina za to ali nije nadjeno rjesenje. J[a sam lepo napisao da pristajem na pc check i nisam dobio nikakvu info unazad nikakve istrukcije niti ista kada sam usao u vc kod dolicnog admina on mi je rekao da je pisao u chat i ja imam na pov kako nije. Ako je moguce da dobijem unban za ovo jer ovo stvarno nije uredu. Nisam ni kriv a dobio sam ban. Ja pristajem na PC Check

eto slike da se vidi kako

Luka Marone

Player
Player
Kada me dolicni Ady Benz tp za pc check meni je igrica bilo sjebana i nikoga nisam cuo to se moze potvrditi jer sam trazio pomoc admina za to ali nije nadjeno rjesenje. J[a sam lepo napisao da pristajem na pc check i nisam dobio nikakvu info unazad nikakve istrukcije niti ista kada sam usao u vc kod dolicnog admina on mi je rekao da je pisao u chat i ja imam na pov kako nije. Ako je moguce da dobijem unban za ovo jer ovo stvarno nije uredu. Nisam ni kriv a dobio sam ban. Ja pristajem na PC Check

eto slike da se vidi kako
Watch Untitled video - Made with Clipchamp | Streamable evo pov citave situacije

Griefmaker

Player
Player
Jel to onaj crni redux od onih svabi sto su kratko trajali na grandovim serverima ?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom