Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50510
Players nickname
Stoja Stojjanovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 23, 2024
Time of violation
11:55
Proofs
https://youtu.be/LJyOInojI1M

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV od pocetka situacije
Imate rok 7h da ispravite greske​

Don rizbo

Player
Player
Sve se vidi u pov kako je Berlusconi on top hahahahaha, bez sprdnje sad, cak sam poceo i da te gotivim koliko god nas ti ne gotivis.
Decaci ne mogu da me hotaju fok stojim u mestu kalas geng 61-62k idevi su vam tu dateim kalas da spamuju

Roman Castellano

Berlusconi
Player
Decaci ne mogu da me hotaju fok stojim u mestu kalas geng 61-62k idevi su vam tu dateim kalas da spamuju
Za razliku od vaših familija mi primamo nove članove i objašnjavamo im kako stvari funkcioniraju na projektu i meni je zbog toga osobito drago. PS: Ti 61k ID-evi puno više vrijede od tebe jer su dobri i normalni momci.

Don rizbo

Player
Player
Za razliku od vaših familija mi primamo nove članove i objašnjavamo im kako stvari funkcioniraju na projektu i meni je zbog toga osobito drago. PS: Ti 61k ID-evi puno više vrijede od tebe jer su dobri i normalni momci.
Mnogo bolji 6na 1 ne mogu kad ste na fabriku mogu samo sebe da ubiju i nabiju varn familiji. Na raid jos grdji sa kratku sotku polisavate da ubijete

Don rizbo

Player
Player
Lazete ih da usju u vasu fam

Status
Not open for further replies.
Top Bottom