ZNACI STRASNO
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sve se vidi u pov kako je Berlusconi on top hahahahaha, bez sprdnje sad, cak sam poceo i da te gotivim koliko god nas ti ne gotivis.ZNACI STRASNO
Decaci ne mogu da me hotaju fok stojim u mestu kalas geng 61-62k idevi su vam tu dateim kalas da spamujuSve se vidi u pov kako je Berlusconi on top hahahahaha, bez sprdnje sad, cak sam poceo i da te gotivim koliko god nas ti ne gotivis.
Za razliku od vaših familija mi primamo nove članove i objašnjavamo im kako stvari funkcioniraju na projektu i meni je zbog toga osobito drago. PS: Ti 61k ID-evi puno više vrijede od tebe jer su dobri i normalni momci.Decaci ne mogu da me hotaju fok stojim u mestu kalas geng 61-62k idevi su vam tu dateim kalas da spamuju
Mnogo bolji 6na 1 ne mogu kad ste na fabriku mogu samo sebe da ubiju i nabiju varn familiji. Na raid jos grdji sa kratku sotku polisavate da ubijeteZa razliku od vaših familija mi primamo nove članove i objašnjavamo im kako stvari funkcioniraju na projektu i meni je zbog toga osobito drago. PS: Ti 61k ID-evi puno više vrijede od tebe jer su dobri i normalni momci.
Lazete ih da usju u vasu famZa razliku od vaših familija mi primamo nove članove i objašnjavamo im kako stvari funkcioniraju na projektu i meni je zbog toga osobito drago. PS: Ti 61k ID-evi puno više vrijede od tebe jer su dobri i normalni momci.