Approved - Off-topic u CC I 15705, 10845, 25552
SVE SE VIDI U NAZNACENOJ SLICI. ZAMOLIO BIH DA SVAKI OFF-TOPIC BUDE KAZNJEN. HVALA
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 59688 , 25552
Nikada momci ne broje i izgleda da nisu culi za ovo pravilo , sve se vidi na snimku ...Molicu administraciju da ovo resi jer ovakvi poput ove familije ne treba da igraju i da kvare projekat .... Hvala unapred
gta5grand.com
Approved - Mass rule brake | Nepoznata familija
Svaki put kada prodjem ovde problemi ...SVE SE VIDI NA POV!!!
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 25552
Sve se vidi na screenu, covek me u ooc chatu vredja i pise npc vise puta
gta5grand.com
Approved - fearrp I ID:25552,56310,43475
U saradnji sa doktorom da bi zaradio vise para dignu nas i odma ubiju nije samo jenog nego vise nas sve se vidi u pov-u
gta5grand.com
Approved - VDM | 48506
Ja ne znam koliko puta trebam istog lika da kacim na forum i da pritom uvek isto radi recite mi koliko puta treba da nas gazi da uzme oruzje da uzme kutije i da dodje za sat vremena opet da isto uradi i recite mi da li je to fearplay
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 G.P 3.2 | 25552, 38217
Momci su me izvredjali govorili da imam cheat smesno.
gta5grand.com
Approved - PZZ 1.3+PZZ 1.1+PG+Earrape / 25552
u sred roba uzima telefon u ruke i ako mu je receno da mu je oduzeta komunikacija, bezi u gz onda nas ubija iz iste i onda mi vristi ovo nije samo za warn ovo je za permu sto se mene tice sta ce ovaj mentolko na serveru... posto ne mogu da stanu 3 linka u proofs evo vam ovde svi odjednom:
gta5grand.com
Approved - PZZ 1.3+PZZ 1.1+PG+Earrape / 25552
u sred roba uzima telefon u ruke i ako mu je receno da mu je oduzeta komunikacija, bezi u gz onda nas ubija iz iste i onda mi vristi ovo nije samo za warn ovo je za permu sto se mene tice sta ce ovaj mentolko na serveru... posto ne mogu da stanu 3 linka u proofs evo vam ovde svi odjednom:
gta5grand.com
Approved - Fail RP | ID 25522
Kao sto se vidi na pov-u imam 3 zvezdice znaci solidan razlog za hapsenje imam ilegalnu stvar kod sebe isto razlog za hapsenje, te me on privodi pretrazuje zaplenjuje tu stvar i pusta me, razlog zasto sam hteo da se predam je da ocistim dosije. Strasno sam se iznervirao i nisam hteo da rpam pa...
gta5grand.com
Approved - Pretrazivanje u GZ | ID: 25552
Ide od jednog do drugog lika na pijaci i pretrazuje bez pitanja pretrazuje ljude i farma rp tikete. Ovo je isto na neki nacin i abjuz kako bi dobio rp tiketi
gta5grand.com
Ovo je samo na forumu, samo bog zna koliko ima jos ig