By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Juris nas po auto putu udaras nam auta I pucas nas, bato bolje povuci zalbu da ne dobijes I ti demorgan + warnsve se vidi na povu
Brate udji na link i sve ces videti od prvog kazenja mene da ubijanja ja ni jedan put nisam udario a ni zgazio .Juris nas po auto putu udaras nam auta I pucas nas, bato bolje povuci zalbu da ne dobijes I ti demorgan + warn
A pre nego sto si upalio snimanje sta si radio hahahahBrate udji na link i sve ces videti od prvog kazenja mene da ubijanja ja ni jedan put nisam udario a ni zgazio .
dobro ako ti tako kazes okaci me slobodno i ja bih zeleo to da vidim.A pre nego sto si upalio snimanje sta si radio hahahah
Pa da snimam 24/7 okacio bih te odavno al nisam forum warrior pa ti ako nemas ceo pov od pocetka situacije ne znam sta kacis ondadobro ako ti tako kazes okaci me slobodno i ja bih zeleo to da vidim.
pa nisam znao da kada stanem da ces da me gazis.Pa da snimam 24/7 okacio bih te odavno al nisam forum warrior pa ti ako nemas ceo pov od pocetka situacije ne znam sta kacis onda
Pa kad nas pucas konstantno I stajes na put sta da radim a da te ne zgazim nemam ja kocnice brate od 2 milionapa nisam znao da kada stanem da ces da me gazis.
dozvoljeno je pucanje kada je event karavan ali nije dozvoljeno gazenje procitaj pravila prvo.Pa kad nas pucas konstantno I stajes na put sta da radim a da te ne zgazim nemam ja kocnice brate od 2 miliona