Informacije
1. Vaše ime IRL : Mihajlo
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4h+
5. Vaš Discord: m1ky11
6. Vaše ingame ime: Miiki Black
7. Vaš ID: 30903
Dodatne informacije
1. Lider za..... LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Duže vreme sam u LifeInvader,i već imam ekipu koja će raditi oglase i pisanje članaka.
2.2 Oduvek mi je posao LifeInvadera bio zanimljiv, volim raditi oglase i reportaže
2.3 Nažalost, većina ljudi ulazi u LifeInvader kako bi zaradila novac, a ne kako bi nešto ta organizacija postigla, a ima dosta mogućnosti.Pokušaću da moji zaposlenici što manje greše, imaću aplikacije za zapošljavanje ljudi.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Smanjio bih greške tokom uređivanja oglasa
- Aplikacije bih otvarao svake 2. nedelje.
-Uslovi za aplikacije bi izgledale ovako:
→ Boravak u gradu najmanje 7 godina
→ Osnovno poznavanje gramatike
→ Jasne sposobnosti verbalne komunikacije
-Imam ekipu za Talent Show, koji su iskusni , imam žiri, koji će da ocenjuju talenat ljudi grada Los Santosa.
1. Vaše ime IRL : Mihajlo
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4h+
5. Vaš Discord: m1ky11
6. Vaše ingame ime: Miiki Black
7. Vaš ID: 30903
Dodatne informacije
1. Lider za..... LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Duže vreme sam u LifeInvader,i već imam ekipu koja će raditi oglase i pisanje članaka.
2.2 Oduvek mi je posao LifeInvadera bio zanimljiv, volim raditi oglase i reportaže
2.3 Nažalost, većina ljudi ulazi u LifeInvader kako bi zaradila novac, a ne kako bi nešto ta organizacija postigla, a ima dosta mogućnosti.Pokušaću da moji zaposlenici što manje greše, imaću aplikacije za zapošljavanje ljudi.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Smanjio bih greške tokom uređivanja oglasa
- Aplikacije bih otvarao svake 2. nedelje.
-Uslovi za aplikacije bi izgledale ovako:
→ Boravak u gradu najmanje 7 godina
→ Osnovno poznavanje gramatike
→ Jasne sposobnosti verbalne komunikacije
-Imam ekipu za Talent Show, koji su iskusni , imam žiri, koji će da ocenjuju talenat ljudi grada Los Santosa.