Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivan Sivi

Active Member
Leader of unofficial org
Informacije
1. Vaše ime u RL
Bruno
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 15h+
5. Vaš Diskord ivan_sivi
6. Vaše Ingame ime LiL Sivi
7. Vaš ID 80

Dodatne Informacije
1. Lider za... LifeInvader

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Razumijevanje važnosti:
LifeInvader je ključna institucija koja doprinosi stabilnosti i kvaliteti RolePlay iskustva. Kao lider, važno je razumjeti ne samo operativne aspekte organizacije već i njezinu ulogu u širini RP zajednice. Želim koristiti svoje znanje i iskustvo kako bih dodatno unaprijedio ovu organizaciju.
Iskustvo i stručnost:
Tijekom svog vremena na serveru, imao sam priliku raditi s različitim liderima LifeInvadera, uključujući rad na pisanju oglasa i članaka, organizaciji evenata, te koordinaciji s drugim organizacijama. Napisao sam preko 40,000 oglasa i sudjelovao u raznim projektima, uključujući Talent Show, Car Show, večer viceva i ostale specijalne reportaže. To iskustvo omogućava mi da prepoznam potrebe organizacije i pružim kvalitetno vodstvo.
Vizija za budućnost:
Moj plan za LifeInvader uključuje modernizaciju postojećih praksi i uvođenje inovacija koje bi povećale sudjelovanje građana. Cilj mi je povećati prepoznatljivost i značaj LifeInvadera unutar zajednice, kroz transparentnost i profesionalnost.

Organizacija rada:
Podijelio bih rad LifeInvadera na tri ključne sekcije:
Menadžment:
Glavna odgovornost ovog tima bila bi upravljanje organizacijom, rješavanje internih problema, te selekcija i obuka novih članova.
Novinarski tim:
Tim fokusiran na kreiranje sadržaja za građane, uključujući članke, reportaže i intervjue s istaknutim osobama u zajednici.
Tim za oglase:
Ovaj tim bi bio odgovoran za kreiranje i upravljanje oglasima. Također, članovi bi imali priliku sudjelovati u drugim projektima prema interesu.
Bonusi i nagrađivanje:
Na temelju učinka i aktivnosti, redovito bih nagrađivao članove tima. Nagrade bi uključivale bonuse za izvrsnost u pisanju, organizaciji evenata, te doprinosu ukupnom uspjehu organizacije.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

• Poštivanje pravila:
    Nužno je da svi članovi poštuju postavljena pravila i upute nadređenih kako bi se održala disciplina i profesionalnost.
  • Detaljna selekcija novih članova:
    Prilikom zapošljavanja, posebnu pažnju posvetio bih provjeri kompetencija kandidata kako bi se osigurala kvaliteta RP-a.
  • Korektivne mjere:
    Greške bi se tolerirale unutar razumnih granica, uz implementaciju strožih mjera za ozbiljnije prekršaje.
  • Promocija aktivnosti:
    Redoviti eventi i objave bili bi ključni za održavanje interesa zajednice. Povećao bih učestalost i raznolikost događaja, uključujući kvizove i specijalne programe.
  • Suradnja s drugim organizacijama:
    Jačao bih suradnju s drugim organizacijama kao što su FIB i PD radi bolje koordinacije i zajedničkih evenata.
  • Stalna obnova članova:
    Redovito zapošljavanje novih članova osiguralo bi stalni priliv svježih ideja i energije u organizaciju.
Vjerujem da s mojim iskustvom i posvećenošću mogu značajno doprinijeti daljnjem rastu i uspjehu LifeInvadera.

HVALA NA ČITANJU MOJE APLIKACIJE I SRETNO SVIM OSTALIMA !

Noa Bollo

Leader
Leader
Odbijeno
Ne primamo trenutno kandidate sa takvim specifikacijama !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom