Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
56533
Players nickname
Ivann Walkerr
Suspect ID
53580
Date of violation
Aug 4, 2024
Time of violation
20:05
Proofs
https://youtu.be/6CmPdhyjMGw

Ivan Elpatron

,,Discipline is the bridge between goals"
Player
Na pov-u se vidi kako igrac na 9. sekundi videa izlazi iz kuce nakon sto smo ga vec ubili.Ja sam kaznjen za G.P 6.15 jer igrac nije dostavio pov od pocetka nego je dostavio od trenutka kad je vec poceo da broji.Molim administraciju da detaljno pogleda video.Usporite video i pogledaj te da igrac izlazi iz kuce na 9. sekundi.Takodje smatram da nismo morali da brojimo svima pojedinacno jer je vec odbrojano sve lepo.Mislim da nisam zasluzio da idem za G.P 6.15 jer je igrac odbrojao i ja sam nakon sto je odbrojao svoje sacekao jos koju sekundu.Takodjer na povu se ni ne cuje da je rekao 1 nego je krenuo da puca kad je rekao 2.I na sve to sam ja sacekao jos. evo link foruma koji je prihvacen.https://gta5grand.com/forum/threads/778071/#post-2746507.Smatram da je odluka pogresno doneta jer nemam ja razlog da mu brojim dok on meni vec broji.Situacija se desavala u toku kradje panela.

Aleksa Whitee

Leader
Leader
Nedovoljno dokaza, mene ste ubili kada ste radili 6.15 pre toga me nista ni jednom ubili. Ako ces vec da me kacis okaci i validan POV. Takodje se u mom POV-u na zalbi koju sam okacio vidi da nisam ni izasao iz kuce, vec sam se setao po dvoristu

Last edited:

Ivan Elpatron

,,Discipline is the bridge between goals"
Player
Nedovoljno dokaza, mene ste ubili kada ste radili 6.15 pre toga me nista ni jednom ubili
Niko nije radio 6.15,to sto ste se vi vracali i pravite se da ne znate da vam je odbrojano.Brojali smo vam vise puta,ako cemo tako da razmisljamo i vi ste radili 6.15 kad ste bili kod nase fem kuce.To cu da kacim zasebno da se ne mucimo sad tu po ovom forumu :D

Dusan White

Dusan White najpoznatiji covek na ovom sajtu
Player
Svaki narnedni Offtopic bice kaznjen!!!

Dusan White

Dusan White najpoznatiji covek na ovom sajtu
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu!
Igrac nije prekrsio navedeno pravilo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom