1. Vaše ime IRL:Uros
2. Vaše godine:13
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu:3-7 sati
5. Vaš Discord: bacasanchez
6. Vaše ingame ime: Baca Medakovicc
7. Vaš ID: 40718
Dodatne informacije
1. Lider za... The Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Privlači me ideja da budem taj koji donosi odluke i kontroliše situaciju. Kao lider kriminalne organizacije, imam mogućnost da upravljam ljudima i događajima, oblikujem svet oko sebe i ostvarujem svoje ambicije.
Želim život u kojem ništa nije van mog dosega. Vođenje kriminalne organizacije donosi priliku za ogroman profit, što mi omogućava da živim luksuzno, steknem resurse i osiguram svoj status u zajednici.
Dosadan, predvidljiv život mi ne prija. Potreban mi je stalni izazov i uzbuđenje koje dolazi s vođenjem opasnih poslova. Osećaj adrenalina kad planiram i realizujem složene operacije je ono što me pokreće.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Drzavne org cu imati poso jer ce biti aktivne talacke placke i tako dalje pokusacu da dovedem sto vise ljudi i novih koji cu se pridruziti projektu i da ga zavole
Rankovi
13 - Leader
12 - Co-Leader
11 - O.G
10 - Enforcer
9 - Turfer
8 - Ghetto Commander
7 - Grafiti Team Leader
6 - Grafiti Team
5 - Cholo
4 - Blooda
3 - Dealer
2 - Newbie
1 - Suspend
2. Vaše godine:13
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu:3-7 sati
5. Vaš Discord: bacasanchez
6. Vaše ingame ime: Baca Medakovicc
7. Vaš ID: 40718
Dodatne informacije
1. Lider za... The Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Privlači me ideja da budem taj koji donosi odluke i kontroliše situaciju. Kao lider kriminalne organizacije, imam mogućnost da upravljam ljudima i događajima, oblikujem svet oko sebe i ostvarujem svoje ambicije.
Želim život u kojem ništa nije van mog dosega. Vođenje kriminalne organizacije donosi priliku za ogroman profit, što mi omogućava da živim luksuzno, steknem resurse i osiguram svoj status u zajednici.
Dosadan, predvidljiv život mi ne prija. Potreban mi je stalni izazov i uzbuđenje koje dolazi s vođenjem opasnih poslova. Osećaj adrenalina kad planiram i realizujem složene operacije je ono što me pokreće.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Drzavne org cu imati poso jer ce biti aktivne talacke placke i tako dalje pokusacu da dovedem sto vise ljudi i novih koji cu se pridruziti projektu i da ga zavole
Rankovi
13 - Leader
12 - Co-Leader
11 - O.G
10 - Enforcer
9 - Turfer
8 - Ghetto Commander
7 - Grafiti Team Leader
6 - Grafiti Team
5 - Cholo
4 - Blooda
3 - Dealer