Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected PD 1.7(FAM WAR) Allen Sikter/by Ivash

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
56963
Players nickname
Gabrijel Lege
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Aug 2, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/ET4MnGm

Kornison

Player
Player
Poštovana administracija i poštpvani Mujo i Abrahame.2.8 u 00:00 dobio sam ban za PD 1.7-Allen Sikter/by Ivash. Iz razloga jer do 22:00 nisam poslo svoj POV sa FAM WARa. Moj prijatelj je to meni prenio preko snapchat aplikacije na telefonu/mobitelu. Tada mi nije bilo svejedno i žurno sam išo da pišem unban al sam krivo napiso krivi unban apply. Ja sam se vratio danas i pišem ovaj unban uppeal. Tijekom cijelog FAM WARa sam imao POV ali sam danas morao da čistim memoriju te sam s ostalim videozapisima slučajno izbrisao najbitniji POV. Ja nisam igarč koji konstantno krši pravila. Ovo mi je prvi BAN, Uz ovo jedino imo koristiti 2-3 puta i upozorenje i 1 demorgan. Htio bi dobiti drugu šansu na ovom projektu i završiti ono što sam počeo. Pristajem na Money Wipe (Brisanje novca) jer je ipak ljeto i dok imam vremena da se još zabavim na ovom divnom projektu. Hvala vam unaprijed ako vaša odluka bude negativna ili pozitivna za moju stranu Gabrijel Lege 56963 :)

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, potreban je POV. Istrazi malo po netu imas softvere da ti vrate obrisane stvari pa probaj to

Status
Not open for further replies.
Top Bottom