Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36385
Players nickname
xxxx
Administrators nickname
Napal Federov
Date
Aug 5, 2024
Time
19:19
Proofs
xxxx

Mare Santoro

Veteran
Player
Poštovani, Mujo/Abrahame
Da li bi mogao da dobijem pojasnjenje na poruku od Muje koja glasi "Možes nastaviti igru na twinku ako ga imas" moj twink je banovan ukljucujuci sa main nalogom samo me interesuje objasnjenje kako ovo moze da se izvede ako je uopste moguce. Voleo bih da dobijem odgovor da znam sta dalje da radim ako treba nekih dokaza mogu vam poslati u dm ili ovde

Slika od poruke:

Mare Santoro

Veteran
Player
U slucaju da dobijem odgovor kao od proslih zalbi ja POV ne posedujem te ne mogu nikako da Vam dokazem ista sto se tice toga u tom trenutku sam imao rev ubacen i redux ako je nesto imalo u njima mozda je do toga bilo.

Mare Santoro

Veteran
Player
Ako bude trebalo mogu naci taj rev pa da vidim da li je nesto bilo u njemu sobzirom da je taj redux koriscen dosta puta i nije imao nikakve ilegalne stavke u njemu ako je bilo cheata bilo je u revolveru.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Pa kada kazem ako ga imas to znaci da ti nije banovan naravno, kako ces igrati ako si ti oba racuna banovana? Ovaj ID sto si postavio na zalbi moze dobiti unban samo uz POV sta si radio kad si dobio ban, taj drugi nalog sto imas (ako imas) koristi ako nije banovan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom