By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nisam toliko nisko pao da te kacim ja osobno, a da te kacim poslao bi ti i svoju adresu i sve što ti treba nemam se cega skrivati... neka ti meni uživaš u virtualnom svijetu jer drugi ni nemaš pusa od mene osobnoKako ste kreativni napravite forum acc i okacite me nisam znao da ste vi venomci
Otkrivate sami sebi pozicije
Pola zalbi sto si okacio ne moras bas duplo da redjas nije te kristijan i andrej dobro naucio i ostali Venomci kako se cinkare ljudi ...
tisina bre klempatronKako ste kreativni napravite forum acc i okacite me nisam znao da ste vi venomci
Pola zalbi sto si okacio ne moras bas duplo da redjas nije te kristijan i andrej dobro naucio i ostali Venomci kako se cinkare ljudi ...
nenormalan nenormalan likkonte i njegov drug denza
Nisam toliko nisko pao da te kacim ja osobno, a da te kacim poslao bi ti i svoju adresu i sve što ti treba nemam se cega skrivati... neka ti meni uživaš u virtualnom svijetu jer drugi ni nemaš pusa od mene osobno
I dalje te volim
Ajde klempavi ne jedi govnaKako ste kreativni napravite forum acc i okacite me nisam znao da ste vi venomci
alooo pijacaaar , vracaj se da te fixon sprda jos malooKako ste kreativni napravite forum acc i okacite me nisam znao da ste vi venomci
ja sam konte i nemam prijateljeja sam kristijan i pisao sam lovru da sastavi zalbu na forumu.
KUPIO SI CIT OD COLETA I MISLIS DA SI PUCACja sam konte i nemam prijatelje
ja sam konte i idalje nemam rukeKUPIO SI CIT OD COLETA I MISLIS DA SI PUCAC
ja sam konte i jos uvek nemam rukeKUPIO SI CIT OD COLETA I MISLIS DA SI PUCAC