Nj
1. Vaše ime u RL:Sava
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:7-8h
5. Vaš Diskord:savke._
6. Vaše Ingame ime:Sava Bucojevic
7. Vaš ID:27803
1. Lider za : The Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 S obzirom da sam od pocetka na projektu mislim da bih imao iskustvo da mogu voditi ovu organizaciju i napraviti RP bez krsenja pravila
2.2 Kao sto sam rekao duze vrijeme na ovome projektu, bio sam u svim Drzavnim organizacijama,i nekoliko puta HC u bandama, nikada nisam bio Crime Leader te iz toga razloga se želim se isprobati u tome.
2.3 Imam ljude isto koji su od pocetka tu spremni i spretni za razne evente.Smatram da bi poboljsali RP na ovome projektu
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1 Ljudi koji bi bili aktivni unutar organizacije i koji bi ulagali u bandu bili bi nagradjivani(rank up-om ili novcano),a neaktivni ljudi bili bi sankcionisani rank down-om ili kick-om
3.2 Ja kao lider brinuo bih sta moji clanovi rade.Oni koji krse pravila bili bi suspendovani
3.3 OOC godine nisu problem sve dok neko zna da se ponasa pristojno
3.4Toksičnost bih kaznjavao najvecom kaznom(Kickom iz org)
3.5 Potrudio bih se da idemo na evente:Tajne Radnje,Pljacke 24/7,gunstore,Talacke,Podmornice,Napad na FZ,I naravno davao bih bonuse za svaku uspesnu akciju
Rankovi:
1.Suspend
2.Newbie
3.Rookie
4.Dealer
5.Ghetto Cleaner
6.Ghetto Warrior
7.Graffiti Team
8.Graffiti Team Leader
9.Turfer
10.Legend
11.O.G
12.Co-Leader
13.Leader
1. Vaše ime u RL:Sava
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:7-8h
5. Vaš Diskord:savke._
6. Vaše Ingame ime:Sava Bucojevic
7. Vaš ID:27803
1. Lider za : The Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 S obzirom da sam od pocetka na projektu mislim da bih imao iskustvo da mogu voditi ovu organizaciju i napraviti RP bez krsenja pravila
2.2 Kao sto sam rekao duze vrijeme na ovome projektu, bio sam u svim Drzavnim organizacijama,i nekoliko puta HC u bandama, nikada nisam bio Crime Leader te iz toga razloga se želim se isprobati u tome.
2.3 Imam ljude isto koji su od pocetka tu spremni i spretni za razne evente.Smatram da bi poboljsali RP na ovome projektu
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1 Ljudi koji bi bili aktivni unutar organizacije i koji bi ulagali u bandu bili bi nagradjivani(rank up-om ili novcano),a neaktivni ljudi bili bi sankcionisani rank down-om ili kick-om
3.2 Ja kao lider brinuo bih sta moji clanovi rade.Oni koji krse pravila bili bi suspendovani
3.3 OOC godine nisu problem sve dok neko zna da se ponasa pristojno
3.4Toksičnost bih kaznjavao najvecom kaznom(Kickom iz org)
3.5 Potrudio bih se da idemo na evente:Tajne Radnje,Pljacke 24/7,gunstore,Talacke,Podmornice,Napad na FZ,I naravno davao bih bonuse za svaku uspesnu akciju
Rankovi:
1.Suspend
2.Newbie
3.Rookie
4.Dealer
5.Ghetto Cleaner
6.Ghetto Warrior
7.Graffiti Team
8.Graffiti Team Leader
9.Turfer
10.Legend
11.O.G