1. Vaše ime IRL Andrej
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT +2
4. Prosjek online po danu 4-9h
5. Vaš Discord cvbnm6091
6. Vaše ingame ime Andreja Fjuri
7. Vaš ID 2098
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT +2
4. Prosjek online po danu 4-9h
5. Vaš Discord cvbnm6091
6. Vaše ingame ime Andreja Fjuri
7. Vaš ID 2098
Dodatne informacije
1. Lider za Los Santos Police Department
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Zelim biti lider ove specificne organizacije jer od upoznavanja sa ovim serverom mi je bio san voditi ovu organizaciju.To je bilo u mojoj dusi.
2.2 Ova organizacija mi daje malog adrenalina i srece kao da polako krecem da letim kada bih isao u smenu,jedva sam cekao da skupim 5 godina u gradu da bih usao i od tad pocinje moja prica sa LSPD-em.I mislim da je ovo jos jedan razlog zasto zelim biti lider LSPD-a
2.3 Moje prvo upoznavanje sa ovim poslom je bilo u mandatu Marka Keksica.Po meni to je bio odlican mandat.Tosta stvari sam naucio od njega i mog dobrog prijatelja Karla Fjuria.Mislim da sa svim ovim znanjem sa spreman fizicki i psihicki da budem lider ove organizacije.Ovo je 3 ali ne i moj poslednji razlog zasto zelim biti ove organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Imao bih nedeljne regrutacije
3.2 Uveo bih vazdusne patrole koje bi gledale sta se desava iznad delova grada koji imaju dosta skretanja i zeznuti su za voznju automobilom
3.3 Razgovarao bih sa precednikom da pokusamo da nabavimo jos civilnih vozila i helikoptera za detektive.
3.4 Svaki moj radnik bi morao da zna osnovna pravila kao sto su : PG,MG,NLR,LTA,RDM,…
3.5 Uveo bih nedeljne testove kojj se sastoje od usmenog testa i testa prakse.
3.6 Uveo bih nove timove
3.6.1 AS - Air Suport - kao sto sam rekao u primeru 3.2 oni bih gledali grad i pomagalj bi nam da stizemo negde mnogo brze
3.6.2 S.A.J - Specijalna jedinica - sluzila bi nam u nekim vaznim situacijama kao sto je open fire, talacka…
3.6.3 VČS - Vučna sluzba - odvozi nepropisno parkirana vozila
Predlog za rankove:
1.Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Suspend 12h
—————————Patrol Oficiri————————2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Zelim biti lider ove specificne organizacije jer od upoznavanja sa ovim serverom mi je bio san voditi ovu organizaciju.To je bilo u mojoj dusi.
2.2 Ova organizacija mi daje malog adrenalina i srece kao da polako krecem da letim kada bih isao u smenu,jedva sam cekao da skupim 5 godina u gradu da bih usao i od tad pocinje moja prica sa LSPD-em.I mislim da je ovo jos jedan razlog zasto zelim biti lider LSPD-a
2.3 Moje prvo upoznavanje sa ovim poslom je bilo u mandatu Marka Keksica.Po meni to je bio odlican mandat.Tosta stvari sam naucio od njega i mog dobrog prijatelja Karla Fjuria.Mislim da sa svim ovim znanjem sa spreman fizicki i psihicki da budem lider ove organizacije.Ovo je 3 ali ne i moj poslednji razlog zasto zelim biti ove organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Imao bih nedeljne regrutacije
3.2 Uveo bih vazdusne patrole koje bi gledale sta se desava iznad delova grada koji imaju dosta skretanja i zeznuti su za voznju automobilom
3.3 Razgovarao bih sa precednikom da pokusamo da nabavimo jos civilnih vozila i helikoptera za detektive.
3.4 Svaki moj radnik bi morao da zna osnovna pravila kao sto su : PG,MG,NLR,LTA,RDM,…
3.5 Uveo bih nedeljne testove kojj se sastoje od usmenog testa i testa prakse.
3.6 Uveo bih nove timove
3.6.1 AS - Air Suport - kao sto sam rekao u primeru 3.2 oni bih gledali grad i pomagalj bi nam da stizemo negde mnogo brze
3.6.2 S.A.J - Specijalna jedinica - sluzila bi nam u nekim vaznim situacijama kao sto je open fire, talacka…
3.6.3 VČS - Vučna sluzba - odvozi nepropisno parkirana vozila
Predlog za rankove:
1.Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Suspend 12h
3. VČS
5. Patrol Oficer I
6. Patrol Oficer II
7. Patrol Oficer III
——————————Timovci—————————5. Patrol Oficer I
6. Patrol Oficer II
7. Patrol Oficer III