Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected DM u green zoni (black market) | ID 7062

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2150
Players nickname
Miki_Zampa
Suspect ID
7062
Date of violation
Apr 7, 2022
Time of violation
23:21
Proofs
https://youtu.be/aaFkskd-PpE

Miki_Moncler

Player
Player
Dakle dok sam prolazio i vozio kroz geto sam vidio da me pocinju pratiti 2 ljubicasta auta, udarala me i pucala na mene. Ja sam produzio dalje prema black marketu da se opremim revolverima i tu me doticni automobil prati misleci da sam dio bloods bande (ne znam zasto) te me ubio.
Msm sve se vidi na povu.

Miki_Moncler

Player
Player
Znaci ako se na bilo koju osobu koja prolazi getom krene pucat, ona mora ostat u getu ili mora nastavit vozit dalje gdje? Na kraj grada ili gore u Paleto? Da sam stao u gunshop kupit oruzje i da su me ubili, bila bi ista stvar kao ovo sto sam stao na black market kupit rev i metke? Lik mi nije dao da dodem do rijeci nego odma rafal po meni

Falcon_Horus

Player
Player
nije smeo da ga ubije pored tezge , krug black marketa gde spada geto da,pored tezge ne, sta je HQ u RP razgovoru? DM+MG

Miki_Moncler

Player
Player
Sve je moglo zavrsit drukcije da je dosao do mene, da smo popricali i da me pustio da kupim sta sam planirao i vratim se u geto da se popucamo ko normalni ljudi al jbg. Kriv sam s te strane, al nije ni on nevin za ovo ubijanje

Miki

Player
Player
Dakle dok sam prolazio i vozio kroz geto sam vidio da me pocinju pratiti 2 ljubicasta auta, udarala me i pucala na mene. Ja sam produzio dalje prema black marketu da se opremim revolverima i tu me doticni automobil prati misleci da sam dio bloods bande (ne znam zasto) te me ubio.
Msm sve se vidi na povu.
Bezis iz geta u safe zone na bm i places kme kme :(

baalesh

Player
Player
Znaci ako se na bilo koju osobu koja prolazi getom krene pucat, ona mora ostat u getu ili mora nastavit vozit dalje gdje? Na kraj grada ili gore u Paleto? Da sam stao u gunshop kupit oruzje i da su me ubili, bila bi ista stvar kao ovo sto sam stao na black market kupit rev i metke? Lik mi nije dao da dodem do rijeci nego odma rafal po meni
Dobice warn isto kao i ti ako ostane zalba

maisony9

:)
Player
Bitno da si ti naučio pre svega kako se stavlja forum žalba a to što ne znaš pravila to nikom ništa...

Sake Sakic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Žalba na razmatranju, ostavljam zalbu senior administratoru

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Ganjali su te dok si bio još u getu, a ti si pobjegao u GZ što je zabranjeno.
  • ID (2150) dobit će kaznu za Pravilo zelene zone 1.3
  • Zabranjeno je napuštanje RP situacije pridruživanjem u zelenoj zoni

Status
Not open for further replies.
Top Bottom